Interviuri

Amintiri fabuloase: „M-am prefăcut că sunt Cesinha şi am dat autografe!”

Helder, fundaşul dreapta brazilian care a marcat al cincilea gol în victoria cu steaua fcsb din 2010, scor 5-1 a oferit un interviu site-ului oficial al Academiei Rapid. Una dintre cele mai tari amintiri pe care le are de la Rapid se leagă de faptul că a acordat autografe după ce a coborât din tramvai pentru că suporterii au doritorii au crezut că este… Cesinha! O parte a interviului poate fi citită în continuare!

Ce mai ții minte din acel Rapid – steaua, 5-1?

Îmi amintesc că am început pe bancă, dar am intrat în repriza secundă și la singurul șut al meu am și marcat. A fost unul dintre cele mai frumoase momente din viața mea, mai ales că anumiți oameni nu m-au dorit la Rapid.

Suporterii au crezut că este… Cesinha!

Spune-mi, te rog, o poveste amuzantă din perioada petrecută la Rapid.

Am venit o dată cu tramvaiul la stadion și fiind pe stradă am fost confundat cu Cesinha. Am stat 30 de minute făcând poze și semnând autografe dându-mă Cesinha. Sunt multe amintiri frumoase, dar doar asta îmi vine acum în cap.

Ce ți-a plăcut cel mai mult la România?

Cultura, pentru că nu știam nimic despre România, mâncarea, foarte diferită de cea din Brazilia… De asemenea, oamenii, fiindcă atunci când mergi într-o țară străină te simți singur, prietenii fiind departe, însă oamenii din România m-au primit foarte bine, și nici nu mi-a fost foarte greu să învăț limba română.

Impresionat de Herea şi Zicu

Care au fost jucătorii români ce te-au impresionat cel mai mult de la Rapid?

Îmi plăcea să-i văd pe Ovidiu Herea și Ianis Zicu. Erau extraordinari.

Ce părere ai despre fanii Rapidului?

Cred că sunt cei mai pasionali fani pe care i-am văzut, iar faptul că nu și-au lăsat echipa, chiar și în actuala situație, este de lăudat.

Mesajul pentru rapidişti din partea lui Helder

Ai un mesaj pentru suporterii giuleșteni?

Sunt mulți fani rapidiști care nu m-au uitat și încă îmi trimit mesaje. Vreau să știe că există un brazilian, pe nume Helder, care este îndrăgostit de Rapid și sper ca echipa să revină cât mai curând în prima ligă, iar eu voi fi aici să-i susțin. Vă mulțumesc că nu m-ați uitat și ar fi o plăcere pentru mine  să reîmbrac vreodată tricoul Rapidului.

S-ar putea sa te intereseze

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.