Rapid

Vali Negru, declaraţie de dragoste pentru Rapid!

Vali Negru, fost jucator al Rapidului si ultima data antrenor la CSM Oltenita in Liga a III-a, a fost prezent in studioul Sport Total FM, in calitate de invitat al emisiunii „Fluier final” moderata de Narcis Drejan. „Am decis sa ma duc la psihologie, pentru ca nu imi placea chimia si biologia, materii pe care le faceam la Facultatea de Sport. Am gasit in psihologie ceva usor de inteles. Am terminat Facultatea de Psihologie si am decis sa lucrez cu Andreas Hniatiuc, dar nu m-am regasit in aceasta meserie, asa ca am ramas doar prieten al Asociatiei Psihologilor. Am ramas la antrenorat”, a declarat Vali Negru pentru sursa citată.

Vali Negru a jucat şi la Petrolul, dar Rapid e pe locul 1

„Cand joci la Rapid, e foarte greu sa mai schimbi echipa cu care vei tine in tot restul vietii. Apreciez mult Petrolul si Iasiul, echipele cu suporteri care iubesc fotbalul. La CSM Oltenita, a fost o experienta utila. Intr-un an si jumatate am invatat multe lucrurile pe care nu le-as fi invatat din carti. Problema pe care am intampinat-o a fost distanta. As fi putut aduce jucatori buni, dar distanta i-a impiedicat sa vina. A fost un inceput bun pentru mine”, mai spune Vali Negru conform sptfm.ro.

S-ar putea sa te intereseze

One Comment

  1. cu fiecare declaratie publicata, a unui fost jucator la rapid , iti dai seama ca „boala” asta numita rapid , i-a contaminat pe toti si pe vecie !
    asa ca noi astia , simpli suporteri , care suferim pe aici de dorul de rapid , avem , cel putin ,
    o scuza :asta-i boala incurabila
    problema este ca daca microbul moare , exista riscul sa ne „insanatosim ” , si culmea noi nu vrem !!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.