Fotbal internațional

VIDEO / Florin Andone e în culmea fericirii după încă un gol!

2018 a început cât se poate mai bine pentru Florin Andone, care a adus un punct pentru Deportivo La Coruna în primul meci oficial al anului, pe terenul lui Villarreal. Când a stabilit scorul final, 1-1, în etapa a 18-a din La Liga. Atacantul român speră ca după această reușită să primească mai multă încredere din partea antrenorului Cristobal, care duminică l-a titularizat pentru prima dată după aproape 3 luni.

Goluri în etape consecutive pentru atacantul român

A fost al doilea gol marcat în etape consecutive de Andone (24 de ani), care punctase și pe 23 decembrie, în ultimul meci oficial al lui Deportivo La Coruna din anul precedent (înfrângerea cu 1-3 cu Celta Vigo). Până duminică, 7 ianuarie, ultimul meci ca titular fusese pe 15 octombrie 2017, cu Eibar (0-0), când a ratat cele mai mari ocazii ale galicienilor. Cu alte cuvinte, sunt aproape trei luni de la acel moment. După ce meciul s-a încheiat, atacantul român a stat de vorbă şi cu presa despre această reuşită a sa.

Florin Andone este fericit că antrenorul i-a dat iar încredere

„A fost un meci foarte dificil, pe un stadion important. Acest punct cucerit acum ne dă moral și atitudine. E un rezultat just. Pentru noi e o injecție de moral pentru viitor. Este foarte important ca mister (n.r. antrenorul Cristobal) să aibă încredere în mine. Cred că sunt bine, am reușit să aduc egalarea. Chiar eram trist, pentru că am jucat multă vreme fără să înscriu, iar asta este foarte important pentru mine. Sperăm să ne bucurăm fanii”, a spus Florin Andone, la finalul meciului Villarreal – Deportivo 1-1.

Golgheter în sezonul trecut

Florin Andone a fost în sezonul 2016-2017 golgheterul lui Deportivo La Coruna. Atacantul român care şi-a declarat simpatia pentru Rapid în mai multe rânduri a dat 12 goluri atunci. Aşa cum am mai scris, Florin Andone are, deocamdată, în actualul sezon, 4 goluri marcate. În Spania mai sunt de jucat 20 de etape!

VIDEO cu golul marcat de Florin Andone

S-ar putea sa te intereseze

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.