Diverse

Dan Petrescu: „Aş fi renunţat în prima zi la Rapid”

Momentul în care a preluat Rapidul este marele regret al carierei de antrenor pentru Dan Petrescu. Actualul „principal” al lui CFR Cluj a dezvăluit că nu a înţeles niciun moment primirea rece de care a avut parte în Giuleşti.

Ce i-a spus Dan Petrescu lui Gigi Corsicanu’

În Giulești am întâlnit însă o ostilitate mare. Nu înțelegeam ce se întâmplă în jurul meu. Ce dacă am jucat la Steaua? Nu pot antrena Rapidul?! După aceea, lucrând acolo, mi-am dat seama că era imposibil. Aș fi renunțat din prima zi, la ce a fost acolo, și am făcut bine că am plecat repede! Presiuni, felul în care mă înjurau fanii de la Rapid și Steaua. M-am întâlnit într-o zi cu Gigi Corsicanu, marele șef al galeriei rapidiste. Și i-am zis: <Într-o zi o să regretați tot! Venisem cu sufletul la Rapid, ca un profesionist, nu fiindcă jucasem la Steaua!>. Mi-a zis că am avut dreptate. Uitați-vă unde a ajuns apoi Urziceniul și unde e Rapidul! Nicăieri! Venisem să-mi fac treaba în Giulești, nu să păcălesc fotbalul, că asta n-am făcut niciodată, a declarat Petrescu pentru Gazeta Sporturilor.

Motivul pentru care a pupat steagul Rapidului

Dan Petrescu a explicat şi momentul în care a sărutat steagul Rapidului, care l-a adus în dizgraţia suporterilor stelei, şi a dezvăluit că n-ar antrena-o niciodată pe Dinamo. Trebuia să fac gestul respectiv ca să antrenez acolo! Fac orice pentru echipa pe care o pregătesc, în afară de a înjura sau a ataca adversarii. Nu mi s-a părut că am lovit în cineva fiindcă am pupat steagul Rapidului. Am înțeles însă că în România îmi va fi foarte greu să antrenez. În Anglia nu se întâmplau asemenea lucruri. Dinamo e singurul club din România unde n-aș putea lucra! În rest, n-aș avea nicio problemă să antrenez orice echipă din țară, a mai spus antrenorul liderului Ligii 1.

CFR Cluj e prima în clasament după 22 de etape, cu 49 de puncte, două peste fcsb şi şase în faţa lui CS U Craiova.

Sursa: digisport.ro

S-ar putea sa te intereseze

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.