Fotbal internațional

VIDEO / Florin Andone nu e de ajuns pentru Depor

Florin Andone, atacantul român care s-a declarat simpatizant al Rapidului, a marcat iar pentru Deportivo La Coruna. Intrat la pauză, la scorul de 0-2 cu Celta Vigo, marea rivală locală, Andone a reuşit să marcheze golul de 1-3. Din păcate, nu a reuşit mai mult. Pe plan personal, pentru atacant, acesta este al treilea gol reuşit în acest sezon. Şi al 15-lea într-un sezon şi jumătate pentru fosta campioană a Spaniei. Din păcate, această înfrângere, a dus-o pe Deportivo La Coruna pe loc retrogradabil.

Florin Andone a marcat după trei luni

Florin Andone a dat semne de revenire în chiar ultimul meci din 2017. Iar golul este unul extrem de important, având în vedere că vârful nu mai punctase de aproape trei luni pentru echipa din Galicia! Ultima reuşită a lui Florin Andone a fost una extrem de importantă, în succesul 2-1, tot pe propriul teren, cu Getafe. Toate cele trei goluri au fost marcate, de altfel, pe El Riazor. În total, Andone a jucat 51 de meciuri în Primera Division pentru echipa care a jucat semifinalele Ligii Campionilor în 2004.

VIDEO cu golul marcat cu Celta Vigo

Până să ajungă la Deportivo La Coruna, Florin Andone a mai jucat în Spania şi pentru alte formaţii. Este vorba despre Castellon, Atletico Baleares, Villareal II şi Cordoba. Cel mai bun sezon al românului a fost 2016-2017 când a marcat de 12 ori pentru Deportivo în 37 de partide jucate în Primera Division. Ca număr de goluri marcate, 2015-2016 a fost mai prolific, cu 21 de reuşite pentru Cordoba. Totuşi acela s-a consumat în Segunda Division. Ceea ce înseamnă totuşi o diferenţă însemnată de nivel. Pentru cei care vor să vadă reuşita lui Florin Andone din meciul Deportivo La Coruna – Celta Vigo 1-3 o pot face printr-un click aici. Florin este cel mai scump transfer din ultimii nouă ani pentru Deportivo La Coruna. Galicienii au plătit pe el în 2016 4,7 milioane de euro şi 30 la sută dintr-un viitor transfer.

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.