VIDEO RARISIM / Rapidistul Ştefan Bănică

Ştefan Bănică
Ştefan Bănică sr. şi Ştefan Bănică jr.

Pe pagina personală de artist, Ştefan Bănică jr. a postat un videoclip din 1991. Acesta se află, alături de tatăl său, marele actor Ştefan Bănică, pe stadion. Înainte de meciul România – Scoţia. Cei doi sunt intervievaţi, iar seniorul vorbeşte, din nou, de dragostea sa pentru Rapid. Ştefan Bănică senior rămâne unul dintre cei mai mari artişti rapidişti din toate timpurile. Fiul său nu i-a călcat pe urme. Ştefan Bănică jr. ţine cu Dinamo. Imaginile de jos vorbesc însă de la sine!

CITEȘTE ȘI  Laszlo Balint a explicat de ce a renunțat la serviciile lui Alex Ioniță I

5 COMENTARII

 1. nu o sa-ti raspunda nimeni (autorizat) la o asemenea intrebare.
  putem sa ne dam ,doar, cu parerea
  desi la nivelul acesta (liga 4) era vorba de amatorism pur , intrarea in arena a 2 cluburi mari , a schimbat regulile jocului .
  se zvonea ca la steaua e vorba de 300 euro pentru pustii adusi in bloc de la „royal”
  eu cred ca la rapid (academia , ca a.f.c.-ul nu cred sa aiba bani de salarii) , e tot pe acolo , desi anumite vedete , probabil ca primesc mai mult.
  in sport e vorba , intotdeauna , de netto.
  or mai fi si ceva bonuri de masa.
  in tot cazul , pe vremuri (inainte de razboi) , erau „calfe” care plateau ei ceva sa invete o anumita meserie .
  a primi sansa de a juca la rapid , in fata a mii de oameni ,si de a fi vazut la tv de toata tara , valoreaza pentru un tinar aspirant la glorie fotbalistica ,ENORM

 2. am o mica/mare nedumerire , poate ma ajuta careva dintre rapidistii nostri mai …. informati ! am citit , am auzit ca la academia rapid , d. nocolae sau pancu nu sunt …. platiti , ei joaca pentru Rapid , am inteles asta ! ei au bani stransi nu ca ceilalti baieti din echipa ! nedumerirea mea este …. ca nu stiu cu cat sunt platiti ceilalti copii din echipa in liga a 4-a ! sunt tare curios ! poate ma lamureste careva dintre ai nostri !

 3. pentru mine e foarte greu sa fac in asa fel sa nu inceapa sa-mi bata inima mai repede cand aud de … Rapiduletul meu scump ! inainte nu era vreo problema , acum cand ma indrept spre … 60 de cotolani … e foarte greu !

 4. e greu sa intelegi ! Trebuie sa ai ceva special sa iubesti neconditionat Rapidul! Toti prostii se pricep la fotbal insa prea putini oameni pun atata suflet incat nu pot sa deschida gura fara bucuria de a aminti ca tin cu Rapid. Pacat de generatiile din urma . Mi se pare o mare pedeapsa pentru parinte sa tina copilul unui rapidist cu dinamo sau steoaia ( este ca si cum ai fi de acord ca este hot sau aurolac)

LĂSAȚI UN MESAJ