FOTO / Salam şi-a tatuat numele lui Ronaldo pe spate!

Ronaldo

Fanul lui Cristiano Ronaldo a devenit celebru după ultimul meci al Realului în Liga Campionilor. Salam este cu siguranță unul dintre cei mai mari suporteri ai starului portughez de la Real Madrid. Fanatismul său a fost dus la extrem.

Salam l-a întâlnit pe Cristiano Ronaldo în Cipru

Suporterul și-a tatuat pe spate numărul și numele portughezului și mai mult, a avut norocul să-și întâlnească idolul. Cristiano a fost extrem de impresionat de tatuajul tânărului libanez. „Salut, numele meu este Salam. Sunt membru al fan clubului lui Real Madrid din Liban. L-am întâlnit pe Cristiano Ronaldo în Cipru și a fost foarte încântat de tatuajul meu”, a fost mesajul suporterului devenit celebru peste noapte.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Are 113 goluri în Liga Campionilor!

Cristiano Ronaldo, autorul unei duble pentru Real Madrid în partida de la Nicosia, cu APOEL (6-0), s-a detaşat în fruntea golgheterilor Champions League, cu opt goluri înscrise de la debutul fazei grupelor ediţiei 2017-2018. Starul lusitan a ajuns la un total de 113 goluri marcate în cea mai importantă competiţie continentală intercluburi, fiind de altfel singurul jucător care a reuşit să depăşească până în prezent bariera de 100 de goluri în Champions League.

Sursa: digisport.ro

CITEȘTE ȘI  Dani Alves la Rapid! Cum îți sună varianta asta? Avem concurență serioasă

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.