Iencsi, demis de la Pandurii. L-ai vrea la Academia Rapid?

Iencsi
Iencsi, demis de la Pandurii

Apasa pe luna in care te-ai nascut! Ti-am pregatit ceva special IANUARIE | FEBRUARIE | MARTIE | APRILIE | MAI | IUNIE | IULIE | AUGUST | SEPTEMBRIE | OCTOMBRIE | NOIEMBRIE | DECEMBRIE

Pandurii Târgu Jiu a pierdut meciul din etapa a 10-a a Ligii 2, scor 0-1 cu Olimpia Satu Mare. Continuă perioada neagră a rezultatelor obţinute pe teren propriu în acest sezon, unde nu reuşeşte să câştige. În cinci jocuri desfăşurate ”acasă”, la Motru, gruparea gorjeană a înregistrat doar două puncte şi a ajuns tocmai pe locul 13. La două puncte peste UTA, care e pe ultima poziţie retrogradabilă.

Demis în presă…

Înfrângerea cu Olimpia i-a fost fatală antrenorului Adrian Iencsi. La finalul meciului, administratorul special al clubului Pandurii, Marin Golea, a transmis, în exclusivitate pentru Liga2.ro, că gruparea gorjeană şi Adrian Iencsi şi-au încetat raportul contractual. Acesta a mai spus că de pregătirea echipei se vor ocupa secunzii Marcel Ploaie şi Dorian Gugu. Despărţirea este confirmată şi de Marin Condescu. ”Am decis, de comun acord cu Iencsi, să ne despărţim. Azi nu am văzut atitudine la echipă, nu am avut ocazii. Cel puţin pentru meciul de Cupă de la Reşiţa, de pregătirea echipei se va ocupa Marcel Ploaie. Căutăm soluţii pentru redresarea echipei”, a spus, pentru Liga2.ro, Marin Condescu, conducătorul echipei Pandurii, unul dintre cei cinci acţionari ai clubului gorjean.

Ce a declarat la finalul meciului

La conferinţa de presă de la finalul jocului cu Olimpia, Adrian Iencsi nu a spun nimic despre demiterea sa. “Azi chiar a fost o zi nefastă. Altădată, chiar dacă pierdeam, mai era o greşeală de arbitraj, mai ratam ocazii, dar azi nu am jucat nimic. Nu am arătat ca o echipă capabilă să câştige. O să fac o analiză, împreună cu jucătorii, să vedem ce s-a întâmplat cu ei. Eu sunt sigur că au dat totul, dar nu le-a ieşit nimic. Am avut o discuţie şi cu domnul Condesccu, m-a întrebat de ce am avut o zi aşa slabă. I-am zis că avem timp să discutăm mai pe larg, fiindcă acum sunt foarte supărat. Dânsul e alături de noi şi ştiu că suferă la aceste rezultate negative”, a spus Iencsi, la conferinţa de presă.

CITEȘTE ȘI  INFO | Dublă de foc în patru zile pentru FC Rapid 1923. Program de promovare

Iencsi a antrenat Pandurii nouă meciuri

În cele cinci meciuri desfăşurate în acest sezon pe teren propriu, la Motru, Pandurii a înregistrat două remize (3-3 cu Chindia Târgovişte şi 1-1 cu CS Afumaţi) şi trei eşecuri (1-2 cu Academica Clinceni, 1-3 cu AFC Hermannstadt şi 0-1 cu Olimpia Satu Mare). Adrian Iencsi este al doilea antrenor care a a pregătit echipa Pandurii în acest sezon al Ligii 2. Fostul fundaş rapidist a preluat gruparea gorjeană în etapa a 2-a, după ce a demisionat de la Dunărea Călăraşi şi în cele nouă meciuri a obţinut trei victorii (3-2 la Metaloglobus, 4-0 la Mioveni şi 2-0 la Baloteşti), două egaluri (3-3 cu Chindia şi 1-1 cu Afumaţi) şi patru înfrângeri (1-2 cu Academica Clinceni, 1-3 cu AFC Hermannstadt, 1-3 cu Dunărea Călăraşi şi 0-1 cu Olimpia).

Al treilea antrenor de la Pandurii în acest sezon

În prima etapă, în remiza 0-0 de la Piteşti cu FC Argeş, Pandurii a fost condusă de Mihai Teja, care însă a luat loc în tribună şi apoi a decis să plece. În perioada de pregătiri de vară, gruparea gorjeană a fost condusă pentru două săptămâni şi de Ştefan Nanu, dar a plecat din cauza instabilităţii financiare. Pandurii este pe locul 13 după 10 etape desfăşurate în Liga 2, cu doar 12 puncte acumulate. Gruparea gorjeană având ca obiectiv promovarea.

A fost dorit în trecut de Academia Rapid

Este interesant că înainte să semneze cu Pandurii, Adrian Iencsi a fost dorit antrenor la Academia Rapid, chiar de Daniel Pancu. Acum este curios dacă fostul căpitan din Giuleşti se va alătura acestui proiect. Este aproape imposibil însă din postura de antrenor. Având în vedere că Schumacher şi Iosif se descurcă excelent la conducerea echipei. Academia Rapid are şapte victorii din şapte meciuri până în acest moment. În acelaşi timp, este greu de crezut, având în vedere cota pe care o are, că Adi Iencsi nu îşi va găsi un angajament.

CITEȘTE ȘI  Rapid - Poli 1-0. Victorie printr-un gol de poveste marcat de Sefer!

LĂSAȚI UN MESAJ