BILETE / Academia Rapid chiar este peste tot acasă

Academia Rapid

La primul meci pe Giuleşti, Academia Rapid a strâns 7000 de oameni. Urmează etapa a doua, după victoria 13-0 cu Progresul 2005. De data aceasta adversar este Termo, una dintre echipele bune din sezonul precedent. Pe care însă Academia a învins-o cu 5-0 într-un meci de pregătire. Chiar şi aşa, meciul se anunţă unul de mare interes. Biletele s-au pus deja în vânzare pe Eventim, iar achiziţionarea lor poate fi făcută cu un click aici.

Rapid Redivivus organizează meciul Termo – Academia Rapid

Interesant este că organizatorul meciului Termo – Academia Rapid este tot Rapid Redivivus. Adică societatea care se ocupă de organizarea meciurilor pe stadionul Giuleşti! Cu atât mai interesant cu cât meciul cu Termo nu se va juca pe un stadion oarecare, ci pe cel al lui Dinamo. Vineri, 8 septembrie, de la ora 19. Detaliul este de-a dreptul inedit. Iar Academia Rapid poate spune, fără emoţii, că este peste tot acasă. Fiindcă sunt şanse ca la meci să vină iar câteva mii de oameni!

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

CITEȘTE ȘI  A murit Ion Taban, fostul presedinte al CA din era George Copos

5 Comments

  1. Categoric cred ca este vorba doar despre vanzarea si incasarea banilor pe bilete, restul organizarii ramanand in sarcina echipei gazda cum este si normal dar si legal altfel jucam pe GIULESTI daca eram noi organizatorii. De ce sa vanda Rapid biletele? Probabil Termo nu beneficiaza de un stadion cu mii de locuri si atunci sa ajuns la acest consens/acord/intelegere de genul ok jucam pe dinamo dar vindem noi (Rapid) prin Eventim biletele iar voi aveti x% din incasari tocmai sa castige si Termo mai multi bani din bilete (poate acest procent din bilete asigura bugetul pe tot sezonul celor de la Termo). Ce este rau totusi ca o parte din banii nostrii raman in curtea clubului Rapid si nu merg toti banii la Termo?!
    PS. Te roade rau invidia mr. Leasa cand vezi ca toate lucrurile merg favorabil la Academie.
    PS2. Baga si un pronostic (daca doresti) la nr. de SUPORTERI de la meciul de sambata al AFC-ului.

  2. Vasile a citat din ROAF, art.9, alin.3. La nivel de AMFB, dar și FRF, se poate orice. Aici nu e vina Academiei că dorește să joace cu câți mai mulți suporteri în tribună, ci a celor de la Termo care nu doresc să își asume responsabilitatea și a AMFB că acceptă această încălcare flagrantă a ROAF.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.