Alte sporturi

Noi întăriri din străinătate pentru Rapid

După cele trei transferuri din străinătate efectuate pentru echipa de handbal feminin, CS Rapid București anunță întărirea echipei feminine de polo cu o jucătoare de mare valoare. Dragana Ivkovic, fost căpitan al echipei naționale a Serbiei, va juca, în sezonul viitor, pentru CS Rapid București. În vârstă de 33 de ani, Dragana Ivkovic a acceptat să își pună experiența în folosul clubului feroviar. Ea poate juca pe pozițiile 4 și 5, iar palmaresul ei este unul impresionant.

Dragana Ivkovic, palmares impresionant

Dragana Ivkovic a cucerit de 9 ori titlul național și de 7 ori Cupa Serbiei, cu formațiile TAS 2000 sau Red Star. S-a transferat apoi în străinătate, unde a jucat în Olanda și Turcia. Dragana Ivkovic a evoluat în echipa națională a Serbiei la Campionate Europene și la Universiadă. În 2009 a fost declarată cea mai bună jucătoare din Serbia. Cu echipele la care a fost legitimată, a evoluat și în Liga Campionilor. De curând, Dragana Ivkovic a început și cariera de antrenor, pregătind diverse echipe de copii și juniori, dar și echipa națională universitară feminină a Serbiei.

Rapid a mai făcut o achiziţie impresionantă

Ne bucurăm foarte mult de acest transfer care, cu siguranță, va aduce valoare echipei rapidiste. Vă reamintim și că, o altă achiziție a secției de polo rapidiste este vestitul internațional român Cosmin Radu, care, din această vară, a acceptat funcția de manager onorific al echipei feminine de polo CS Rapid București.

Sursa: clubulrapid.ro

S-ar putea sa te intereseze

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.