Rapid

Rapid a mai pierdut un nume greu

Dintre titularii din sezonul trecut de la Rapid, au plecat câteva nume importante. Este vorba despre căpitanul Adrian Boian, singurul om cu toate meciurile jucate, Marian Cocu şi fundaşul stânga Daniel Geambaşu. Acest lucru vi l-am prezentat în exclusivitate aici. Momentan, cei trei nu au semnat cu nimeni, dar au decis să urmeze alt drum în carieră. În această situaţie se află acum şi Alberto Stancu. Unul dintre greii din primul unsprezece al Rapidului în sezonul trecut va juca, conform informaţiilor 1923.ro, la SC Popeşti Leordeni.

Rapid i-ar mai putea pierde pe Ursescu şi pe Dragne

Formaţie din liga a 3-a, care în sezonul recent încheiat a terminat pe locul 6 în seria a 2-a, cu 39 de puncte, la 31 de lungimi în spate liderului Metaloglobus. Echipă care a şi promovat în liga a 2-a, evident. Şi la zece puncte de locul secund, Viitorul Domneşti. Mai mult, sunt şanse mari ca la SC Popeşti Leordeni să mai meargă doi oameni cu multe meciuri jucate în sezonul 2016-2017. Este vorba despre portarul Rareş Dragne şi despre fundaşul central Octavian Ursescu. Fiecare a jucat în cel puţin 23 meciuri pentru Rapid în sezonul trecut.

Alberto Stancu era cel mai vechi de la Rapid

Detaliul interesant despre Alberto Stancu, cel poreclit Bimbarec, este că era singurul fotbalist rămas la Rapid care se apucase de fotbal la echipa din Giuleşti. Cum se mai întâmplase şi cu căpitanul din sezonul 2016-2017, Adrian Boian. Altfel, cifrele mijlocaşului au fost unele excelente. Stancu a evoluat pentru Rapid în 26 de partide şi a marcat 13 goluri. Furnizând şi numeroase assisturi. Statistici asemănătoare cu ale altui om de bază de-al Rapidului, Andrei Dovleac.

 

S-ar putea sa te intereseze

2 Comments

  1. TOTUL SA RAUT DE CAND A FOST INDEPARTAT DE LA CARMA ECHIPEI UN RAPIDIST PUR SI UN ANTRENOR CE A TINUT ACESTI COPII APROAPE…UN GRUP FRUMOS ….SI REZULTATE PE MASURA ..ESTE VB DE : MIHAI IOSIF …..

  2. Daca nu deranjez prea mult, am rugamintea sa imi spuneti si mie, bineinteles, daca se poate, de ce s-a dezintegrat o echipa asa de frumoasa cum era cea din sezonul trecut? De ce pleaca sau au plecat aproape toti acesti pusti foarte buni? De ce credeti ca am putea ataca promovarea cu o noua echipa incropita acum? Credeti ca poate cineva in ceasul al 12 lea sa ne spuna si noua, cam ce se vrea cu aceasta echipa, daca avem sanse la promovare? Voi de la 1923.ro incercati sa ne oferiti stiri actualizate in permanenta si va multumim pentru asta.. Dar, va rugam frumos luati legatura cu conducerea, recte dl Manoliu, si transmiteti din nelamurilile si intebarile pe care noi tot le lansam aici. Ca sa putem fi la curent cu planurile de viitor si ce se vrea concret. Pana una alta, parte din noi, sustinem afc-ul, dar stand tot timpul cu nesiguranta asta, ne cam pierdem rabdarea. Vrem ceva concret si clar. Si, bineinteles, cat mai TRANSPARENT. Ceea ce, pana acum nu a fost cazul. Ca, pana la urma, el nu este patron care aduce bani de acasa. Dimpotriva, a tinut echipa din bani de pe bilete si din alte mici aranjamente. Iar RAPIDUL nu este al lui ci a tuturor rapidistilor. Asteptam raspunsuri cat mai urgent. Dar…, cred ca sunt simple iluzii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.