Diverse

Ştefan Grigorie va juca la UTA Arad

Ștefan Grigorie (35 ani) a semnat cu UTA Arad! El vine cu un plus mare de experiență acumulată în cele 368 de meciuri în Liga 1. Junior la Universitatea Craiova, mijlocaşul a devenit unul dintre oamenii reprezentativi ai Rapidului timp de şase ani, 2007-2013. Ulterior, o jumătate de sezon a trăit-o în Cipru, la Apollon Limassol. Apoi a mai jucat la Brașov, Chiajna, şi Iași. În palmaresul său figurează un titlu, trei Cupe ale României și o Supercupă, toate cu Dinamo, plus o Supercupă cu Rapidul. Are 38 de meciuri în Cupele Europene și două selecții în Națională.

Ştefan Grigorie vrea promovarea în Liga 1

”Sunt onorat că am semnat cu UTA, o echipă de tradiție. Îmi doresc să promovăm, cu acest gând am venit, ar fi frumos să reușim, există o emulație în jurul acestei echipe și e clar că suporterii își doresc acest lucru. Alături de ei putem reuși această performanță, cred că merită din plin ca echipa să joace în Liga I, mai ales prin prestația lor din tribună”, a punctat Ștefan Grigorie.

Peste 150 de meciuri oficiale a jucat Ştefan Grigorie în Giuleşti. Rapid este echipa la care a jucat cele mai multe partide din întreaga sa carieră

/media/stiri/0/3/789/big/grigorie_codru_cauca.jpg

Sursa: uta-arad.ro

S-ar putea sa te intereseze

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.