Diverse

Nedreptate incredibilă pentru Dan Alexa

Dan Alexa a decis să demisioneze la Chiajna după ce-a fost amenințat de primarul Mircea Minea. Iar jucătorii fac front comun cu antrenorul și au refuzat să facă antrenamentul din această seară. „Alexa și tot staff-ul său și-au depus demisiile! Au fost umiliți și amenințați de primar, spun sursele Gazetei Sporturilor. Aceleași surse au dezvăluit că, în cursul zilei de astăzi, primarul i-a anunțat pe cei din conducere că nu va mai da niciun ban la echipă până când Alexa va demisiona.

Dan Alexa a decis să plece cu fruntea sus

„Scandalul este incredibil! După ce-a fost amenințat de Minea, Alexa a decis să plece cu capul sus de la Chiajna. Acesta a transmis conducerii că nu este de acord cu haosul de la echipă și că nu va tolera niciodată astfel de acțiuni împotriva lui. Jucătorii au refuzat să iasă să facă antrenamentul din această seară, iar primarul i-a amenințat că îi va da pe toți afară”, spun sursele din cadrul echipei, conform aceleaiaşi publicaţii.

A promovat Rapid alături de Mihai Iosif

Dan Alexa este omul care a salvat Concordia Chiajna de la retrogradare în sezonul trecut. Aproape miraculos, pe final, când ilfovenii păreau condamnaţi să joace, în cel mai bun caz, barajul. Practic, după ce în 2016 a reuşit promovarea alături de Rapid, Dan Alexa a izbutit să menţină şi Concordia în prima ligă. La Rapid, „Chirurgul” a colaborat cu Mihai Iosif, antrenorul care a promovat Rapidul în 2017!

 

S-ar putea sa te intereseze

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.