Scandal!

Fiul lui Sabin Ilie în arest la domiciliu!

Fiul fostului fotbalist Sabin Ilie, în vârstă de 16 ani, și alți doi adolescenți au fost reținuți pentru șantaj. După ce au amenințat un tânăr că, dacă nu primesc 3.000 de euro, vor face publice imagini compromițătoare cu acesta. Cei trei i-au indicat tânărului să lase banii sub un autoturism. Imediat după ce i-au luat din locul indicat, au fost prinși de polițiștii bucureșteni. Procurorii cer arestarea preventivă pentru doi dintre aceștia, printre care și fiul lui Sabin Ilie.

Arestat la domiciliu pentru 30 de zile

Judecătoria Sectorului 5 a respins propunerea de arestare preventivă a fiului fostului jucător de fotbal Sabin Sabin. Şi a stabilit plasarea sa și a complicelui său în arest la domiciliu pentru 30 de zile. Decizia nu este definitivă și poate fi contestată de procurori și de cei doi tineri la Instanță Superioară. Pentru cel de-al treilea adolescent, care a fost reținut alături de ei pentru șantaj, procurorii nu au mai cerut instanței arestarea. Ci au dispus ca el să fie cercetat sub control judiciar, urmând să fie pus în libertate când îi expiră ordonanța de reținere.

Flagrant organizat de victimă

Flagrantul a fost organizat după ce tânărul șantajat le-a spus, joi, în jurul orei 19.00, poliţiştilor Secţiei 18 din Capitală că persoane necunoscute l-au abordat. Pe o aplicație de internet, și i-au cerut 3.000 de euro ca să nu publice imagini compromiţătoare cu el, potrivit Poliției Capitalei. Aproximativ o oră mai târziu, tânărul șantajat a mers la locul indicat de cei trei adolescenți pentru a lăsa plicul cu bani. Sub un autoturism, așa cum i-au indicat. Apoi a respectat indicaţiile şi a plecat din zonă.

Sabin Ilie a avut un sezon excelent la Rapid

Poliţiştii au supravegheat zona și, după câteva minute, cei trei adolescenți au ajuns  cu un taxi. Au mers la locul indicat, de unde au luat plicul cu bani. Imediat, aceștia au vrut să plece cu o mașină, dar au fost blocați de polițiști. Care i-au imobilizat și i-au dus la audieri, la Secția 18, a precizat Poliția Capitalei, conform libertatea.ro. Unul dintre cele mai de succes sezoane din cariera lui Sabin Ilie s-a consumat la Rapid. Între 2003 şi 2004. Când Sabin a marcat de 13 ori în 19 partide pentru Rapid. În total, atacantul a jucat în Giuleşti 35 de partide oficiale şi a dat 18 goluri. Ceea ce înseamnă o medie mai bună de un gol la două meciuri!

 

S-ar putea sa te intereseze

One Comment

  1. Foarte interesant acest articol despre niste lepre de bani gata! Mi-e scarba de oamenii de nimic din aceasta tara, mi-e scarba de tot, nu mai am nici o speranta ca va mai renaste acest club, din pacate nu mai are cu cine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.