Fotbal internațional

VIDEO / Conflict dur între antrenor şi jucător în Spania

Tensiune maximă în Spania, în timpul meciului dintre Getafe și Huesca (3-0), în returul semifinalelor pentru promovarea în La Liga. După 2-2 pe teren propriu, Huesca a încercat să obțină calificarea în finala pentru promovare pe arena Coliseum Alfonso Perez. Numai că lucrurile nu au ieșit așa cum își doreau oaspeții, iar David Lopez a avut o reacție la care nimeni nu se aștepta. Schimbat de propriul antrenor în minutul 55, la scorul de 1-0 pentru Getafe, veteranul de 34 de ani a ieșit plin de nervi de pe teren și i-a aruncat vorbe grele tehnicianului celor de la Huesca, cei doi fiind la un pas de o bătaie în fața băncii de rezerve, sub privirile spectatorilor care au rămas și ei uimiți de toată scena.

https://youtu.be/u_k9KkRUYMs

David Lopez are CV important în Spania

David Lopez a jucat ani buni în prima ligă din Spania, în tricoul lui Athletic Bilbao. Alături de care a jucat două finale de Cupa Spaniei în 2009 şi 2012. Dar şi o finală de Liga Europa, chiar la Bucureşti, în 2012. În Spania, el a mai evoluat pentru Osasuna, unde de asemenea a ajuns în finala Cupei Spaniei în 2005. Şi, mai mult, a contribuit decisiv la un incredibil loc patru ocupat de Osasuna la finalul stagiunii 2005-2006. Cel mai bun din istoria clubului! Însă mijlocașul a ajuns și în Anglia, unde a jucat Brighton, care va juca în sezonul viitor în Premier League.

Anquela autorul incredibilului Alcorcon – Real Madrid 4-0

De partea cealaltă, Juan Antonio Anquela, antrenorul agresiv, este specialist în echipe mici. Fără a avea o carieră de jucător importantă în spate, tehnicianul de 59 de ani a atins vârful carierei la Albacete, Elche şi Cordoba. Iar ca antrenor, înainte de Huesca, a mai fost la Alcorcon, Granada şi Numancia. Pentru a aminti cele mai importante nume pregătite. Interesant este că la Huesca antrenează din 2015, dar este la al doilea mandat după cel din 2005. SD Huesca nu a jucat vreodată în Primera Division! Actualul sezon fiind cel mai bun din istoria clubului.

Interesant este că sub comanda lui Juan Antonio Anquela, Alcorcon a promovat pentru prima dată în istorie în Segunda, în 2010. Mai mult, cu un an mai devreme, tot sub comanda lui, clubul obţinea cel mai mare succes din istorie: 4-0 în Cupa Spaniei cu marele Real Madrid!

S-ar putea sa te intereseze

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.