Rapid

S-a decis! Cum vor arăta ligile 4 şi 5 în 2017-2018

AMFB a publicat pe site decizia de la şedinţa Comitetului Executiv de pe 22 iunie. Conform sursei citate, aşa cum puteţi citi direct aici, liga a 4-a, 2017-2018, va avea, la fel ca şi în sezonul trecut, 16 echipe. Aşadar nu vor exista două serii separate aşa cum se zvonea. Şi, mai mult, se va disputa şi liga a 5-a. Aceasta va suferi însă unele modificări, în sensul că nu vor mai fi două serii a câte 10 echipe, ci una singură. Care, conform AMFB va avea cel mult 18 echipe. Fiindcă, deocamdată, nu se ştie câte se vor înscrie în acest eşalon, faza Bucureşti.

Analiză pe echipele din liga a 4-a, sezonul 2017-2018

Cum pe noi însă nu ne mai interesează acest eşalon, ci liga a 4-a Bucureşti, trebuie să facem o nouă analiză asupra echipelor care ar urma să întâlnească Rapid în ediţia 2017-2018. Campionatul a fost terminat cu 14 echipe, după ce Frăţia a fost exclusă de AMFB, iar Electroaparataj s-a retras. Cu alte cuvinte, dacă ne gândim şi că Progresul Spartac a promovat în liga a treia, în mod normal 11 echipe sunt eligibile pentru liga a 4-a, ediţia 2017-2018.

Este vorba despre următoarele:

AS Progresul

AS Termo

Sportul Studenţesc

AS Olimpic

AS Tricolor

Metaloglobus II

Comprest

CS Progresul 2005

Venus 1914

CS Victoria

Cum poate intra csa steaua fără emoţii

Pe lângă acestea, ar mai fi cele patru echipe promovate din eşalonul al cincilea. Anume Rapid, Progresul Spartac II, Mişcarea şi Asalt. Ştim, mai sus sunt doar 10 nume, nu 11. Asta pentru că am omis deliberat Regal Sport Ferdinand I. Acest club, după informaţiile din presă, ar putea deveni csa steaua. Aşadar 15 echipe. Cel mai probabil, a 16-a ar urma să fie păstrată dintre retogradate, având în vedere că Progresul Spartac a promovat. Iar acest nume, în mod logic, urmează să fie CS Electrica, adică prima sub linie. Revenim cu updateuri de îndată ce structura ligii a 4-a, 2017-2018, se va definitiva. Rapid trăieşte!

 

S-ar putea sa te intereseze

2 Comments

  1. Am lansat o precomanda cu de doua tricouri cu 1923 ce aveau valoarea de 120 lei.Acum vad ca pretul s-a modificat, mai este valabila precomanda?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.