Rapid

EXCLUSIV / Primaria Sectorului 1 vrea sa participe la renasterea RAPIDULUI!

UPDATE: In dispozitia de convocare a sedintei ordinare, pe ordinea de zi a Consiliului Local Sector 1 de maine, nu se afla absolut nimic legat de proiectul mentionat in comunicatul de presa al Primariei Sectorului 1. Dispozitia poate fi citita AICI.

Stire initiala:

Vineri, 30 iunie 2017, începând cu orele 14:00,  va avea loc Ședința Ordinară a Consiliului Local Sector 1, la sediul instituției din Bulevardul Banu Manta nr. 9. La propunerea Primarului Sectorului 1, Dan Tudorache, consilierii locali vor dezbate un proiect de hotărâre ce își propune renașterea clubului de fotbal Rapid București, unul dintre cele mai importante branduri fotbalistice ale României, cu sprijinul administrației locale, se arată într-un comunicat postat pe site-ul oficial al primăriei.

  • 355,5 milioane de euro este bugetul PS1, ceea ce inseamna ca are dreptul, conform OUG emisa cu ceva timp in urma prin care administratiile locale pot contribui la bugetul societatilor sportive cu pana la 5% din buget, sa finanteze societati sportive cu pana la 17,7 milioane euro anual. 

Vom reveni cu amănunte!

S-ar putea sa te intereseze

2 Comments

  1. A nu stiu cata „bomba” aruncata aiurea ! Nu mai cred nimic, pana nu apare ceva concret !

  2. Sa fie intr-un ceas bun………!!!…….pt ca MERITA , RAPIDUL….!!!…Doamne ajuta…!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.