Alte sporturi

LUPTE / CS Rapid a impresionat la Cupa României

În perioada 13-15 iunie, la Sala Sporturilor din Constanța, au avut loc întrecerile contând pentru Cupa României la lupte, toate stilurile: feminin, libere și greco-romane. CS Rapid București s-a remarcat la această competiție, obținând o serie de succese importante. La greco-romane, Ionuț Caraș a cucerit trofeul, în limitele categoriei de greutate 80 de kilograme. Tot la greco-romane, însă la 71 de kilograme, Mihai Țenea a fost învins în finală, clasându-se pe locul secund. Antrenorul celor doi premianți a fost Ionel Tase.

CS Rapid a mai ratat o medalie la limită

La lupte feminin, Beatrice Oancea a revenit pe saltea după o accidentare și a obținut medalia de bronz la categoria de greutate 63 de kilograme. Aceeași performanță, medalia de bronz, s-a consemnat pentru Alexandra Marin, în limitele categoriei de 58 de kilograme. La lupte libere, Gabriel Moajer s-a clasat pe podium, pe locul al treilea, la categoria 86 de kilograme. În timp ce supergreul Radu Zaharia a fost la un pas de medalie, pierzând bronzul în recalificări, la categoria 125 de kilograme.

Bilanţ excelent

Lotul feminin și cel de lupte libere a fost condus de antrenorul Cornel Zaharia. Bilanțul CS Rapid București la Cupa României de lupte pentru seniori se compune din 5 medalii, dintre care una de aur, una de argint și trei de bronz.

Sursa: clubulrapid.ro

S-ar putea sa te intereseze

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.