Alte sporturi

Maria Grigoriu, locul 6 la CM din Thailanda

Recent, la Bangkok, în Thailanda, au avut loc Campionatele Mondiale de haltere pentru juniori II. La feminin, în limitele categoriei de greutate 58 de kilograme, a concurat rapidista Maria Grigoriu, cea care s-a aflat la un pas de obținerea unei medalii. La stilul smuls, rapidista s-a situat pe locul 8, cu o performanță de 78 de kilograme. La aruncat, Maria Grigoriu s-a situat pe locul 4, cu performanță ridicată de 102 kilograme. La egalitate cu halterofila care a cucerit medalia de bronz.

Maria Grigoriu, 180 kilograme cumulat

Conform regulamentului însă, Maria Grigoriu intrând pe podium după oponenta sa, nu a fost creditată în favoare. În acest caz, ea ar fi trebuit să atace greutatea minimă de 103 kilograme, pentru bronz. La total, cu 180 de kilograme cumulat, Maria Grigoriu s-a situat pe un onorant loc 6, ea fiind printre cei mai buni sportivi din delegația României, care a participat la Campionatele Mondiale din Thailanda.

Puncte importante pentru Jocurile Olimpice de tineret

Prin locul ocupat, Maria Grigoriu a adus puncte importante echipei naționale a României, pentru cotele de la Jocurile Olimpice de Tineret, care vor avea loc anul viitor. Maria Luana Grigoriu se pregătește la CS Rapid București, sub comanda antrenorilor Pavel Rugea și Marius Ulăreanu.

Sursa: clubulrapid.ro

S-ar putea sa te intereseze

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.