Fotbal internațional

Gestul lui Andone, lăudat în Spania

Cotidianul Marca a lăudat gestul lui Florin Andone. Care a liniştit publicul de pe Riazor, în momentele în care spectatorii îl huiduiau pe Fernando Torres. Atacantul lui Atletico Madrid era căzut inconştient pe gazon, după un duel aerian, în finalul partidei cu Deportivo La Coruna, încheiate la egalitate, scor 1-1. „Nobilul gest al lui Andone de a linişti tribuna a adus ovaţii la adresa lui Torres„, a titrat cunoscutul cotidian spaniol.

Publicul de pe Riazor fluiera copios

În minutul 85, Torres a fost implicat într-un duel aerian cu Bergantinos. În urma căruia atacantul lui Atletico Madrid a rămas întins pe gazon. Imediat, jucătorii au intervenit pentru ca „El Nino” să nu-şi înghită limba, până când medicii celor două echipe au intervenit să-i acorde îngrijiri. Intervenţia medicală pe teren a durat mai multe minute şi, la un moment dat, publicul de pe Riazor a început să fluiere copios. O facţiune a galeriei, Riazor Blues, a început să cânte în amintirea lui Jimmy. Un ultras al lui Depor, decedat în 2014, la vârsta de 43 de ani, într-o bătaie cu un un grup de suporteri ai lui Atletico.

Florin Andone, lăudat de Marca

Andone, autorul golului prin care gazdele au deschis scorul, s-a întors către tribună şi le-a făcut semn fanilor să se liniştească. Suporterii gazdelor au înţeles atunci gravitatea situaţiei şi huiduielile s-au transformat instantaneu în aplauze frenetice. „Andone a avut un frumos gest în acele momente tensionate. În care Torres se afla la pământ şi primea îngrijiri medicale. Jucătorul lui Deportivo La Coruna a oprit Riazor Blues să mai cânte în favoarea lui Jimmy. Andone a îndemnat la calm, iar acţiunea lui nobilă a adus ovaţii pe Riazor la adresa lui Torres„, a scris Marca.

Fernando Torres şi-a revenit

Fernando Torres a ajuns la spital, unde s-a stabilit că a suferit un traumatism cerebral. Dar că este în afara oricărui pericol. „Vă mulţumesc pentru grija faţă de mine şi pentru mesajele de susţinere. M-am speriat, dar sper să revin cât mai repede pe teren„, a declarat Torres.

Sursa: digisport.ro

S-ar putea sa te intereseze

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.