Rapid

Absente importante pentru Rapid

Rapid joacă luni, 27 martie, de la ora 19:00, meci cu FC Galaxia. Pe terenul din Roşu. Detaliile despre partidă vi le-am oferit deja, motiv pentru care ne oprim un pic asupra echipei. Din păcate, veştile nu sunt tocmai bune. În sensul că de la Rapid vor lipsi trei oameni extrem de importanţi. Pe lângă decarul tradiţional Constantin Berechet care are o problemă la ligamentul colateral al genunchiului. Este vorba despre căpitanul Adrian Boian şi „creierul” Alberto Stancu, ambii cu câte patru galbene, aşadar suspendaţi.

Mitea, primul meci ca titular pentru Rapid

Pe lângă ei, din păcate, intră pe listă şi Mihai Popa. Mijlocaşul stânga achiziţionat în această iarnă de Rapid a suferit o ruptură musculară şi sunt şanse mici să mai joace în acest sezon. Cel mai probabil, înlocuitorii celor trei vor fi de o calitate cel puţin la fel de ridicată. Este vorba despre Alex Costache, titular incontestabil, dar revenit după o accidentare, dar şi Alex Petre şi Adrian Mitea. Primul este cea mai eficientă rezervă a Rapidului din acest sezon, în timp ce Mitea ar bifa primul meci ca titular în tricoul Rapidului.

Cum ar putea arăta primul 11

Din păcate, pe lista accidentaţilor se numără şi fundaşul stânga Dragoş Manole, care şi-a împărţit meciurile de titular cu Daniel Geambaşu. Cu alte cuvinte, iată cum ar putea arăta primul unsprezece cu care Mihai Iosif va începe meciul FC Galaxia – Rapid: Oprea – Costache, Ursescu, Cocu, Geambaşu – Ioniţă, Croitoru, Mitea, Petre – Dovleac, Bărbălău.

S-ar putea sa te intereseze

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.