Şumudică a scos echipa de pe teren!

Marius Șumudică

Astra Giurgiu, antrenată de Marius Şumudică, a terminat la egalitate cu formaţia ucraineană Zirka Kropivniţki, 1-1 (0-0). Într-o partidă amicală jucată în stagiul de pregătire din Cipru. Valentin Gheorghe a marcat golul Astrei, iar Zirka (ocupanta locului 8 în Ucraina) a egalat la câteva minute după aceea, potrivit site-ului Astrei, care menţionează probleme de arbitraj la acest meci.

Fault dur asupra lui Boubacar

După ce în meciul cu Pogon, atât românii, cât şi polonezii au ratat intenţionat câte o lovitură de pedeapsă, penalty-uri acordate aiurea de arbitri, la meciul cu Zirka jucătorii noştri au primit două cartonaşe roşii, meciul întrerupându-se, până la urmă, la scorul de 1-1, undeva în jurul minutul 80, după ce Boubacar a fost faultat dur de un adversar, echipele abandonând partida„, menţionează sursa citată.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Primul unsprezece aliniat de Şumudică

Dacă în amicalul cu Pogon Budescu a fost titular, astăzi mijlcocaşul ofensiv nu a fost folosit vreun minut de antrenorul campioanei. Antrenorul Marius Şumudică a început cu Gavrilaş – Geraldo, Piţian, Ricardo Alves – Belu, Boboc, Boubacar, Nicoară – Balaure, S. Bus, D. Florea. Pe parcurs au mai intrat şi Boşneag – Moise, V. Gheorghe, Butean, Şumudică jr, Oros, Butean.

Declaraţiile antrenorului

Marius Şumudică a vorbit, în direct la Digi Sport, despre motivele care au dus la abandonarea amicalului de azi, 1-1 cu Zirka. Totodată, tehnicianul a făcut referire şi la partida de pregătire de ieri, în care ambele echipe au bătut câte o lovitură de la „11” metri în out, în semn de protest faţă de deciziile eronate ale arbitrilor. „Din moment ce jucătorii mei refuză să marcheze din penalty, vă dați seama. La fel și jucătorii adverși. Prima repriză a ținut 52 de minute, mă plictisisem. I-am tot spus că s-a terminat. A dat penalty după o fază în careu la noi, au dat pe lângă poartă. A râs și antrenorul lor. A fost mizerabil! Sunt mizerii care se întâmplă. Azi am jucat cu o echipă din Ucraina, am avut o brigadă din Rusia. Vorbeau aceeași limbă, noi nu prea, vă dați seama. La două cartonașe galbene, puteam să facem schimbare. Ne puneau în gardă.”

Şumudică: „Sunt interese!”

„A început meciul, am împărțit echipa în două, sâmbătă o să joc cu prima echipă. Prima repriză, totul ok, a început balul. L-a dat pe Boubacar afară, dar tibia lui e praf. Jucau foarte tare, dar am tăcut din gură. Nu le-a dat niciun cartonaș. În repriza a doua, l-am băgat pe Buș înapoi, pe care îl schimbasem. Aveam 4 rezerve pentru jocul de azi. În două minute, a văzut roșu Balaure. Mi-am dat seama că nu are rost, să nu ne batem cu ei pe teren. Sunt interese și nu vreau să iau parte la așa ceva„, a spus Şumi, la Fotbal Club.

Sursa: digisport.to

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.