Tatăl lui Narcis Ionită a ajuns în spital!

sondaj

Dezastru! La meciul Rapidului, au avut loc mai multe incidente, aşa cum aţi putut citi aici. Unul dintre cei implicaţi, tatăl golgheterului rapidist Narcis Ioniţă a ieşit cel mai rău! Agresat fizic de mai multe persoane din tabăra gazdelor, Ioniţă senior a ajuns la spital cu mai dublă fractură de mandibulă! Trista veste am primit-o chiar de la Narcis: „Eu sunt bine, tata nu e prea bine! Este în spital, are dublă fractură de mandibulă. Trebuie să ajung mâine la el. Au fost mai mulţi care l-au lovit„. Momentan, nu are rost să dăm nume. Cert este că vinovaţii trebuie să plătească. Cu atât mai mult cu cât totul a pornit de la o lovitură brutală fără minge pe care Laurenţiu Vanea de la gazde a aplicat-o.

Narcis: „A ridicat cotul să mă lovească!”

Chiar lui Narcis Ioniţă. Care a descris cu lux de amănunte şi acest episod: „Alergam spre poartă, iar el a văzut că îl iau în viteză, fapt pentru care a ridicat cotul să mă lovească. M-a lovit în colţul gurii. Repet însă, eu acum sunt bine. Tata are probleme mai mari„. Sunt marturiile dureroase ale unui copil care şi-a văzut tatăl bătut de nişte melteni care trebuie acum să răspundă. Tatăl lui Narcis Ioniţă va fi, se pare, operat mâine dimineaţă. Însănătoşire grabnică!

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICICITEȘTE ȘI  Rapid, victorie pe toate liniile! Handbal, polo și baschet!

5 Comments

  1. Brigazile au fugit deja de RAPID! Nu vezi?! La tribunal nu sunt, la meciuri nu sunt! Brigazile sunt doar pe facebook, mai dau din cand in cand cate-un comunicat in care sa ne spuna ca RAPID NU MOARE!

  2. Cu ce as putea sa ajut. Poate ne spune si noua cineva unde isi face veacul acel laurentiu vanea.
    Daca erau vreo 10 RAPIDisti din brigazi, si-ar fi dat autogol acel vanea, nu ar mai fi dat cu pumnu.

  3. SAPUNARU…NICOLAE…PANCU…VA CRSCUT SI DATORITA RAPIDULUI ATI PLECAT SI ATI AJUNS FOTBALISTII…..”ATI UITAT CIND CINTATII SA VINA BANII LA BAIETII….nu vrem nimic vrem sa fiti RAPIDISTI SA FITI LINGA ECHIPA CUM A VENIT SI NICOLAE VASILE(NIKI) VREM RAPIDISTI SUFLET SI INIMA NUUUU DIRECTORI SI SEFI DE IMAGINEEE ….NU AVEM BANIIII NU AVEM PRIME ….NU AVEM TRENINGURIII…..TEREN…

  4. Suntem linga NARCIS totii copii si parintii de la grupele 98/98 daca sunteti oameni care ii puteti ajuta mai ales pe tatal lui IONITA NARCIS va multumim…….RAPID NU MOARE

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.