Golgheterul dublu: Narcis Ionita

narcis ionita

Narcis Ioniţă este, în continuare, golgheterul Rapidului. Cu 14 goluri. Cu toate că Bărbălău s-a apropiat la doar o lungime, după cele cinci goluri marcate împotriva Frăţia II. E la fel de adevărat însă că în campionat scorul este încă 14-12 pentru Narcis Ioniţă. A cărui poveste v-am prezentat-o pe îndelete aici. Acum vrem să subliniem altceva. Omul care a marcat pe bandă rulantă pentru Rapid în acest 2016 nu s-a rezumat doar la aceste goluri. Narcis Ioniţă joacă şi la grupa de juniori 98-99. Cu toate că nu e mereu titular, din raţiuni de înţeles, să fie menajat pentru echipa mare.

Narcis Ioniţă a ratat doar un meci la juniori

Cu toate acestea, Narcis a jucat în opt dintre cele zece meciuri ale Rapidului la juniori minimum o repriză, adică 45 de minute! Nu contează că este titular incontestabil la prima echipă! Într-un singur meci a jucat 10 minute, iar într-unul nu a intrat deloc. Din cauza loviturii la gleznă pe care a suferit-o în timpul meciului de pe terenul lui VK Soccer. Când a căzut cu piciorul într-un canal… Ioniţă este înnebunit după fotbal! Iar pasiunea sa este, deocamdată, răsplătită prin golurile pe care le dă pentru Rapid. La prima echipă are 14, dar şi la juniori are 7! Puţin în spatele golgheterilor Alex Petre şi Tony Haidar.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Acelaşi post şi acelaşi număr cu Iulian Popa

În total, mijlocaşul de bandă ajuns golgheter a marcat de 21 de ori pentru Rapid în acest sezon. În 19 meciuri jucate pentru echipa din Giuleşti. În toate competiţiile, la toate nivelurile! Nu poate să nu ne ducă cu gândul la golgheterul de anul trecut al Rapidului, Iulian Popa. Tot mijlocaş de bandă, tot număr 7… Sigur, proporţia trebuie respectată, dar Narcis Ioniţă are numai 17 ani. Şi tot viitorul înainte. Suntem ferm convinşi că în acest sezon va marca şi mai multe goluri. Din ce în ce mai multe! Şi cât mai multe premii 1923.ro, după cel de „Rapidist al lunii septembrie”!

CITEȘTE ȘI  Daniel Niculae a vorbit despre situația lui Mihai Iosif

narcis-ionita

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.