Rapid

INFO / Totul despre Băneasa – Rapid

Pentru că este un meci foarte important pentru băieţii lui Mihai Iosif, cel cu Băneasa vă va fi prezentat aici în detaliu. În primul rând vă vom prezenta cum se poate ajunge cel mai uşor la baza Laromet, pentru a vedea Rapid jucând. Nu este o zonă la fel de centrală şi accesibilă din toate părţile precum Complexul Studenţesc Leu. Totuşi, există mai multe avantaje decât în cazul meciului cu VK Soccer, jucat acum două săptămâni. În primul rând, Băneasa – Rapid nu se mai dispută într-o zonă care restricţionează accesul suporterilor noştri, la 40, aşa cum s-a întâmplat atunci. De aceea e bine să fim cât mai mulţi, să-i ajutăm pe băieţi să bată.

Terenul Laromet, exact lângă ProRapid

Din acest motiv vă prezentăm felul în care se poate ajunge la teren. Pentru a rezuma din start, trebuie să spunem că meciul de duminică, 13 noiembrie, de la ora 14:30, se joacă la doi paşi de baza ProRapid. Fix locul de antrenament şi cantonament al Rapidului pentru aproape două decenii! Cu alte cuvinte, mulţi dintre voi ştiu deja cum să îşi găsească drumul spre terenul Laromet. Pentru cei care totuşi nu ştiu, este bine de specificat că locaţia este în Bucureştii Noi, aproape de Parc Bazilescu. Unul dintre cele mai mari din Bucureşti. Nu întâmplător îl menţionăm, pentru că acolo trebuie să fie punctul de sosire iniţial. Anume staţia de metrou „Parc Bazilescu.”

Coborâţi la metrou Parc Bazilescu şi luaţi autobuzul până la Laromet

Momentan, aceasta este capăt de linie pentru M4 şi, din orice zonă a Bucureştiului veniţi, sigur aveţi nevoie de metrou. Exceptând cartierele Bucureştii Noi, Pajura sau Dămăroaia. Însă suntem ferm convinşi că cei care locuiesc acolo cunosc deja drumul. Dacă însă sunteţi din altă zonă, staţia de metrou mai sus menţionată trebuie să fie principala destinaţie. Ulterior, traversaţi, iar de acolo puteţi lua unul dintre următoarele autobuze: 112, 697. Sau 460, 460B, dar acestea din urmă sunt linii preorăşeneşti şi circulă mai rar. În tot cazul, indiferent în care v-aţi urca, trebuie să coborâţi la staţia „Laromet”. După ce aţi coborâţi, mergeţi puţin înapoi, apoi imediat stânga şi ţineţi drumul lung, strada Episcop Vulcan. Gata, mai aveţi puţin şi ajungeţi! Stadionul este încercuit cu roşu şi indicat cu săgeată neagră. De asemenea, staţia de metrou este încercuită cu roşu şi se află în partea de jos a imaginii.

stadion-laromet

Rapid joacă pe 10 grade, fără ploaie!

Desigur, un alt aspect care vă interesează este cel al vremii. Unul foarte important de altfel. Este bine să ştiţi că duminică, 13 noiembrie, de la ora 14:30, vor fi aproximativ 10ºC. Temperatură normală pentru această perioadă. Cel mai important însă, nu se anunţă ploaie! Motiv în plus să fim alături, în număr cât mai mare, de băieţii noştri. Mai au de jucat doar până pe 2 decembrie. Mai este puţin şi îi putem ajuta foarte mult în această deplasare. Pentru că acest meci şi cel în deplasare, de la Dobroeşti, sunt cele mai dificile din acest final de an. Aşadar, vă aşteptăm lângă ProRapid! Duminică, 13 noiembrie, de la 14:30!

 S-ar putea sa te intereseze

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.