Gica HagiScandal

Gică Hagi, iar i-ai dominat de i-ai rupt?

„I-am dominat de i-am rupt!” Astea erau vorbele lui Gică Hagi înainte de meciul fcsb – Viitorul. Adică el insinua că numai neşansa a făcut ca echipa lui să piardă mereu cu fcsb. Chiar dacă, de fapt, Viitorul a dominat mereu. Fireşte, ameninţările războinice s-au proiectat într-un 0-2 pe Arena Naţională. În faţa unei echipe care a luat bătaie de la Gaz Metan. Care era să ia bătaie şi de la ASA Târgu Mureş. Şi care nu a bătut în două meciuri oficiale o echipă de liga a doua elveţiană. Oricum, Viitorul a pierdut 12 din 13 meciuri cu fcsb. Echipa lui Hagi a câştigat o singură dată, 5-2, chiar în Ghencea, tocmai când avea nevoie de victorie să scape de retrogradare. Cum le potriveşte, dom’le, destinul… E ceva de necrezut!

Gică Hagi, chiar nu poate fi fcsb bătută?!

În rest, marea echipă a Viitorului, care nu a produs decât jucători care au venit înapoi, a pierdut pe linie cu fcsb. Ştim, nu e nimic necurat… Gică Hagi este un tip inteligent şi foarte abil. În ciuda discursului său ridicol. Altfel nu ar fi reuşit nici ca fotbalist, nici în afaceri. Pentru că, să recunoaştem, academia construită de el este ceva unic în România. Doar că asta nu înseamnă că trebuie să îl ridicăm în slăvi şi să îl credem intangibil. Când acţiunile sale, mai ales prin intermediul Viitorului, devin dezgustătoare. fcsb, în acest moment, este o epavă mai mare ca oricând. Probabil că inclusiv puştii lui Mihai Iosif le-ar pune mai mari probleme decât le-a pus cea dintâi pepinieră a fotbalului românesc. Sigur, vom afla curând că iar „i-am dominat de i-am rupt!”

Cine a mai pierdut 12 din 13 meciuri?

Până la urmă pe Gică Hagi nu are de ce să îl deranjeze prea tare acest rezultat. Că nu se bate la titlu. O să ia şi un titlu la un moment dat, staţi liniştiţi! Dar de vândut pe bani mulţi la fcsb, tot vinde. Şi nu au fost nişte afaceri prea profitabile pentru Gigi… Gabi Iancu s-a întors la Viitorul… Tănase a costat o grămadă de bani şi s-a accidentat bani… Sunt lucruri care nu dau bine. Mai ales într-o relaţie naş-fin. Şi dacă stăm să căutăm în istoria fotbalului, nu ştim câte echipe se pot „lăuda” că au pierdut 12 din 13 meciuri cu un adversar. Mai ales că între cele două, mai ales în ultimul timp, nu este o diferenţă prea mare. Dar ce contează? fcsb în continuare va ţipa că e furată de arbitri, în timp ce Hagi va fi considerat Rege intangibil şi salvator al fotbalului românesc. Chiar dacă în Liga Europa Gent i-a umplut plasa. E un adevăr trist, dar care reflectă perfect starea fotbalului românesc!

S-ar putea sa te intereseze

3 Comments

  1. Claudiu , de- lungul timpului , cu `treaba lor` , si a lui Dinamo , am pierdut cel putin 10 titluri la 1-2 puncte sau golaveraj , ba ne-au trimis si-n B de citeva ori . Aminteste-ti doar meciul de la tg. Jiu , cind ne-au facut si cu oltenii si cu Porumboiusi cu arbitrii care ne-a scos intii din minti si apoi din teren . Atunci nu-au furat campionatul iesind ei campioni la mustata . Multe rele au facut astea doi la viata lor aia mizerabila .

  2. Iarasi articol despre fcsb?! Mai fratilor, ii inteleg acuma pe stelisti de ce ziceau despre noi ca suntem obsedati..haideti sa ne vedem de treburile noastre.
    Iubesc 1923.ro dar deja mi-e scarba sa intru aici si sa vad articole despre fcsb. Au facut blat, treaba lor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.