„S-ar fi pierdut toată munca noastră!”

Galerie imn rapidist

Președintele Asociației Fotbal Club Rapid, Horia Manoliu, care până de curând a ocupat funcția de director de marketing la FC Rapid SA, a declarat pentru AGERPRES că înscrierea în Liga a V-a este un pas normal ținând cont de faptul că gruparea care a promovat în Liga I se află în prezent în procedură de faliment.

Echipa a fost înscrisă în liga a cincea

‘Am fost astăzi de dimineață și am înscris AFC Rapid în AMFB, în Liga a V-a zonală. Este un pas normal pentru că altfel s-ar fi pierdut toată munca din ultimii ani. Deocamdată Rapidul nu a murit, și mă refer aici la societatea pe acțiuni aflată în faliment, deoarece nu există o decizie definitivă a unei instanțe în acest sens. Dar dacă nu ne înscriam în Liga a V-a exista riscul să pierdem tot. Antrenorii și jucătorii de la grupele de copii și juniori nu mai au contracte cu FC Rapid SA și se împrăștiau, practic toată munca se pierdea’, a spus președintele AFC Rapid.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Nu are legături cu George Copos şi Valerii Moraru

De altfel, Horia Manoliu speră chiar că AFC Rapid va putea câștiga un an în obiectivul său de a reveni în Liga I. ‘Eu sper să câștigăm un an și să începem din acest sezon direct în Liga a IV-a. Mai sunt doar câteva zile până când se pot înscrie echipe în Liga a V-a, iar dacă nu vor fi suficiente formații atunci AMFB ne va da dreptul să evoluăm în Liga a IV-a’, a precizat Manoliu. Președintele a subliniat faptul că AFC Rapid nu are absolut nicio legătură cu foștii proprietari Copos și Moraru. ‘Domnul Copos mi-a cedat toate părțile sociale ale asociației AFC Rapid la începutul acestui an. Dânsul nu are absolut nicio legătură cu AFC Rapid, așa cum nu are și nici nu va avea nici Valerii Moraru sau altcineva’, a precizat Horia Manoliu.

CITEȘTE ȘI  Dragoș Grigore le cere fanilor rapidiști să vină la Mioveni

„Asociaţia are palmaresul din 1923!”

El a explicat că AFC Rapid deține palmaresul clubului Rapid din 1923 și până în 2006. ‘Asociația deține palmaresul clubului din 1923 și până în 2006, an în care a fost înființată societatea pe acțiuni SC Fotbal Club Rapid SA aflată acum în faliment. Iar după ce se va dizolva societatea pe acțiuni, în mod normal, ar trebui ca și palmaresul din 2006 și până în prezent să revină la AFC’, a mai spus Horia Manoliu. Asociația Fotbal Club Rapid deține 0,25 la sută din acțiunile SC FC Rapid SA, societate aflată în prezent în procedură de faliment.

Sursa: agerpres.ro

 

5 Comments

  1. Ar trebui sa solicitam FRF sa ne inscrie in liga 1 ca pe Craiolguta!

  2. VREM UN CLUB CONDUS DE UN RAPIDIST CU CREDIBILITATE ( NEAPARAT SA FIE ACCEPTAT DE CLUBUL ARISTOCRATILOR).

  3. corect „laurentiu”…..pai ce facem ne intoarcem iar la copos…..gata cu utc-istii….mai bine un club infiintat de CS Rapid si Aristocrati….sustinut de suporteri pana in liga 1….si dupa aia vedem ce sponsori se alatura…..dar sub forma de sponsori fara putere de decizie…decizia sa ramana la CS Rapid….fara fosti conducatori….fara vama, copos,…samd….
    HAI RAPID…..poate in 2019-2020 vom fi in liga intai…

  4. horia manoliu Este Omul Din Umbra lui copos . Interesant E Ca D-na Vali caciureac Spune Ca Are Palmaresul Clubului De Fotbal Din 1923 Pana In 2006 (La Fel Ca Si AFC Rapid) ; Cine Are Adevaratul Palmares Si Cine Minte Ca Un Porc .. ?

  5. Fraților nu stiu cați dintre voi îi cunoașteți istoricul acestui om…..dar nu va spun decât că și el este una din capusile care au supt din sângele Rapidului….iar cine e destul de abil să înțeleagă cine e in satele acestei căpușe poate citi „printre rânduri” interviul din prosport……așa că a murit comunistul a înviat bolșevicilor !!!!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.