Marius Şumudică a revenit în fortă

Șumudică

”M-am cam dezvățat să apar în fața camerelor. Cred că am o lună și jumătate. Îmi face plăcere să fiu alături de voi, mai ales după un rezultat pozitiv. Am întâlnit o echipă puternică, care și-a mai odihnit din titulari, dar în partea a doua i-a băgat și pe Carroll, pe Collins. Îmi felicit elevii, cred că s-a văzut și în exprimare, în joc, că s-a văzut revenirea mea. Am făcut o repriză a doua extraordinară, i-am dominat categoric. Sunt bucuros că nu am pierdut, că nu ne-am făcut de rușine, deși toată lumea ne cânta prohodul. Iată, reintră ușor-ușor și Denis, tragem de el, cel mai bun antrenament e meciul. S-a demonstrat încă o dată că are calitate… Sunt bucuros că reîntoarcerea mea pe bancă nu s-a soldat cu o înfrângere”, a declarat Șumudică la finalul partidei.

Şumudică: „Le-am adus agresivitatea mea!”

Antrenorul giurgiuvenilor susține că aportul său la remiza cu West Ham a fost mai puțin de ordin tactic, cât de ordin psihologic.„Nu știu cât am putut să schimb în câteva ore, dar le-am adus agresivitatea mea, dorința mea de victorie, nebunia mea. Când va reveni și Budescu, când Alibec va fi la standarde ok din punct de vedere fizic, vom demonstra că suntem o echipă greu de bătut, chiar și în România. Trebuie să fim corecți, avem 20-30% șanse de calificare. Depinde cum se vor gândi și ce strategie vor adopta la meciul cu noi. După trei zile de la meciul cu noi, vor juca și ei cu Manchester City”, a mai spus Șumi.

CITEȘTE ȘI  CFR Cluj poate fi detronată! Marele Petrescu s-a făcut de râs în Europa

„Mergem să ne calificăm la Londra!”

Tehnicianul campioanei României nu vrea să-și mai aducă aminte de motivele suspendării sale și susține că jucătorii au jucat și pentru el la meciul cu ”ciocănarii”. „Sunt momente triste, de care nu vreau să-mi aduc aminte. Am recunoscut la momentul respectiv că am greșit. Nu vreau să-mi mai aduc aminte. Jucătorii mi-au promis că o să joace și pentru mine. FIFA a făcut dreptate, a fost un meci organizat de UEFA, suspendarea mea a expirat pe 8 august. Mergem să jucăm calificarea la Londra. E momentul să reapărem în fotbalul românesc, pentru că cealaltă echipă a avut o sincopă și, sincer, nu mă bucur de ea.”

„Am tabel acasă cu AMR-ul”

„Asta înseamnă relația Șumudică-Alibec. Să sperăm că va rămâne aici cât mai mult cu mine și va crește, deși nu ne putem opune unui transfer. Lăsați-mă până termin suspendarea aici în România, după 7 septembrie, și o să spun mai multe. Mi-am făcut un tabel acasă, cu AMR-ul, tot tai din zile, să văd când am voie să antrenez iar”, a încheiat Șumudică.

Sursa: digisport.ro

newsletter

Alatura-te comunitatii 1923.ro

indicates required

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.