EXCLUSIV / Dragoş Florea vine la Rapid

Rapid are numai copii şi juniori în acest moment. Dar antrenorul Mihai Iosif doreşte şi jucători cu experienţă. Mai ales la nivel de judeţeană, care să poată ajuta echipa. Unul dintre aceşti oameni este atacantul Dragoş Florea. Născut în decembrie 1974, acesta a marcat zeci de goluri în ultimii patru ani pentru Athletic Floreasca. Liga a patra din Ilfov. În ultimul sezon, această echipă chiar a terminat seria ei pe locul 4. Evident, vorbim despre nişte rezultate totuşi modeste comparative cu aspiraţiile Rapidului.

Dragoş Florea, junior la Rapid

Totuşi este de lăudat faptul că oamenii vor să ajute şi să dea o mână de ajutor Rapidului în această situaţie. Iar Dragoş Florea chiar este unul dintre ei. În trecut, Florea a jucat şi în liga a doua, iar o bună parte a junioratului a făcut-o, se pare, chiar la Rapid. Este un prim nume important propus de AFC Rapid alături de cele ale juniorilor clubului consacraţi şi care s-au antrenat în zilele acestea cu echipa: Berechet, Burcea, Pilă sau Tonea.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Fratia-Athletico-Floreasca-0-4-dragos-florea

dragos florea athletico floreasca

dragos florea

newsletter

Alatura-te comunitatii 1923.ro

indicates required

CITEȘTE ȘI  Rapid - CFR Cluj 2-0. Iosif: "Într-o lume capitalistă, moralitatea nu-și mai are locul"

1 Comment

  1. Decat asa la 40+ mai bine joc eu ! Nu cred ca intre toti suporterii nu sunt care sa isi doreasca sa joace dar si sa aiba habar de fotbal ! E cea mai buna posibilitate ! Ca pentru liga 4 sau a 5 nu iti trebuie nu stiu ce conditie fizica! Si doritori o sa fie ! Oricum vor trebui testati dar cred ca Domnul Mihai Iosif este capabil sa ne duca pana spre liga 3 si de ce nu mai sus !

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.