EXCLUSIV / Drăghia, un gest pentru Rapid

Andrei Drăghia a plecat definitiv de la formaţia la care juca din 2001. Când, junior fiind, la 11 ani, a ajuns în Giuleşti. În afara unui scurt împrumut, de jumătate de sezon, la Juventus Colentina, „Pelicanul” nu a jucat decât la Rapid. Aici ar fi vrut să joace până la finalul carierei, aşa cum a mărturisit într-un interviu acordat 1923.ro acum mai bine de trei ani! Nu a fost să fie, dar din fericire pentru el, Andrei îşi va continua cariera în Liga 1. La Concordia Chiajna. Asta după ce acum aproximativ o lună ar fi putut semna cu o echipă mai bine cotată. CS U Craiova. 

A amânat Craiova să aştepte verdictul pentru Rapid

Povestea din spatele acelor negocieri are darul de a ne face să înţelegem şi mai bine cât de important a fost, este şi va rămâne Rapidul pentru portar. Drăghia a mers la Craiova, s-a înţeles verbal, dar a amânat cât a putut momentul semnării actelor. Pentru că încă spera ca Rapid să primească o decizie favorabilă şi să joace în Liga 1. Ar fi plecat imediat din Oltenia. Normal însă, nu putea să spună asta în gura mare acolo. A trăit într-un stres fantastic, dar n-a cedat. Până la urmă nici termenii contractuali nu l-au mai încântat, aşa că aşteptarea a meritat.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Concordia l-a luat fără ezitare

Andrei simţea în adâncul sufletului că trădează. Deşi nu avea cum să fie vorba despre aşa ceva. Mai ales în contextul actualului sezon, actualei situaţii. Pur şi simplu pentru el nu conta decât să apere pe Giuleşti. Sau măcar să ia loc pe bancă, dacă patronii nu-l voiau în prima echipă. Dragostea lui Drăghia a fost şi rămâne necondiţionată. Faptul că a riscat şi pierdut până la urmă un loc de muncă şi dezvoltare profesională sigur spune totul. Din fericire, a apărut imediat varianta Concordia, iar „Pelicanul” continuă să apere la un nivel bun. Şi la un club care îşi respectă jucătorii.

CITEȘTE ȘI  Dragoș Grigore le cere fanilor rapidiști să vină la Mioveni

3 Comments

  1. Roman cu nume britanic.Fac pariu ca nu stie nici cand a fost razboiul de indpendenta si se da mare roman.Vezi-ti de viata ta frumoasa, din Canada. Apropo, v-au pus aia cod de bare? Sunt mai roman, mai patriot si mai nationalist decat oricare din familia ta. Slugi care isi vand tara pentru doi bani.Traieste acolo si vezi-ti de viata ta frumoasa…

  2. Nicioadata sa nu spui niciodata!

    Paote va reveni in Giulesti in 3-4 ani. Cand Rapid va fi iar ce a fost si mai mult decat atat.

    HAI RAPID!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.