Rapid

„Liga să ofere sprijin pentru Rapid!”

”Sunt foarte nefericit pentru situația Rapidului și sincer îmi pare rău pentru această echipă. Sunt supărat că Federația și Liga nu fac nimic. E un club de mare tradiție și ei în loc să-l ajute, îl îngroapă. Fotbalul fără Rapid va fi mai slab din punct de vedere al spectacolului sportiv, dar și financiar. Liga are interesul ca Rapid să rămână în Liga 1. Eu cred că ar trebui să le ofere un sprijin financiar, că nu e o sumă mare, nu cred că un milion, două, vor fi o problemă pentru fotbalul românesc.

„Creşte interesul pentru fotbalul românesc!”

Le dai un avans de câteva milioane și ti-l dau înapoi. Dacă Rapid e în Liga 1, crește și interesul pentru fotbalul românesc și astfel toată lumea va avea de câștigat. Rapidul trebuie să rămână cu orice preț în Liga 1 și îmi e necaz că echipe precum Steaua și Dinamo tac din gură. Eu dacă aș avea bani, mâine le-aș da. Rapidul trebuie salvat cu orice preț, comunitatea fotbalistică din România nu ar trebui să mai aibă o atitudine așa negativistă”, a declarat Adrian Mititelu.

S-ar putea sa te intereseze

3 Comments

  1. In 2005 bayern munchen a ajutato pe dortmund cu 5 milioane de euro sa scape de faliment. In romania nu ai sa vezi asa ceva.

  2. Daca chiar asa de tare ti la club dc nu te duci la iancu gruia care a vrut sa ia clubu ca chiar daca e la parnaie poate asa opti banii toti 4,5 mii de euro sai dati la anaf sau jucatori aia care a dat clubu in judecata ca de acolo a aparut de la jucatori su moraru afara si sa vina unu care srie sa tina clubu rapid si atunci sa vb despre fotbal

  3. Maine, joi 21.07 in cazul in care RAPID nu va fi acceptata in liga 1, eu voi fi in fata sediului azuga waters din voluntari, bd. pipera intre orele 14:30 – 15:50 si voi protesta / scanda impotriva clanului moraru care a ingropat RAPIDul.
    As aprecia daca ar mai veni cineva. Asa vom fi 2 sau 3…

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.