Rapid

Drăghia e tranşant: „Vinovaţii, în faţa legii!”

Andrei Drăghia şi Raul Costin au vorbit şi ei despre situaţia în care a ajuns Rapid, pe 20 iulie 2016, pentru Dolce Sport. „E clar că Rapid dispare, va rămâne în faliment. În situația asta nici banii nu-i vom recupera, dar cel mai trist e că dispare acest club. Toată viața mea e legată de Rapid. Am tot sperat că se va rezolva situația. Sunt foarte afectat… Acum, noi jucătorii, trebuie să ne orientăm către alte angajamente. Suporterii trebuie să rămână cu Rapidul în suflet, pentru că doar așa mai poate exista această echipă. Iar cei care sunt vinovați că s-a ajuns aici, să răspundă în fața legii”, a declarat Drăghia.

„Ne-am ataşat de echipă!”

„Am trăit ultima lună cu speranță, dar am fost mințiți tot timpul că va fi bine. Am fost chemați de acasă acum 3 zile că vom juca în Liga 1. Cu toții am sperat, ne-am atașat de echipă și am crezut că se poate să jucăm în Liga 1. Ne-am luat la revedere de la Dan Alexa și de la oamenii de aici. Noi am refuzat alte oferte pentru a rămâne la Rapid… Patronul ne minte de o lună că se va rezolva situația. Dar probabil că n-a putut face mai mult”, a declarat Raul Costin.

S-ar putea sa te intereseze

7 Comments

  1. Corect ! Bine i-ati spus ! Sunt multi care ar vrea sa disoara Rapidul si sa ramana numai ei ! Poate asa pot sa ia si ei sigur campionatul, ca au luat destule cu ajutorul partidului sau/si cu ajutorul arbitrilor !

  2. Esti un mare bou daca gandesti asa. Fotbalul fara steaua,rapid,si dinamo este zero barat. Terminati cu rautatile,rivalitatea este doar pe teren,nu are legatura cu desfintarea unei echipe istorice,constientizati si voi,ca oricand poate fi in aceiasi situatie.

  3. o zi mare pentru Romania.de cand astept sa traga Rapidul in gara si acolo sa ramana.Fortza Steaua.mereu superiori.

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.