Rapid

Despre datoria de la ANAF citire…

Avem impresia, uneori, că totul este atât de uşor. Dar nu este. Mai ales până nu va fi înlăturat tot balastul de la Rapid. Să fie un club curat, de jos? Poate, dar nu este uşor! Drumul este infernal, nu greu! De ce spunem asta… Pentru că Rapid are mulţi suporteri plini de neîncredere. Perfect normal având în vedere cât de mult au fost minţiţi în ultimii ani. Minţiţi ca la uşa cortului, mai ales de Valerii Moraru. Într-adevăr un patron de hârtie, nu că de carton! Să revenim însă la motivul acestui text.

De 1285 ori mai puţin…

Datoria de la ANAF. Nu e deloc mică, pe undeva pe la 4,5 milioane de euro. Moraru habar nu are cât e… El a rămas setat în trecut. Suporterii au încercat să facă ceva. În speranţa că vor îmbuna statul şi că ceva se va schimba. Au deschis conturi în care s-au putut dona bani direct în contul acelei datorii. Ştiţi câţi bani s-au strâns într-o săptămână? Ei bine, vă spunem noi! În jur de 3500 de euro conform informaţiilor 1923.ro. Asta înseamnă de 1285 de ori mai puţin faţă de necesar… Nu spunem că e puţin.

Rapid respiră prin noi!

Mulţi oameni şi-au rupt de la gură pentru a face acest gest, motiv pentru care este unul imens, luat individual. Uriaş este cel cumulat. Dar totuşi e mult până departe. Şi aici nu e vina suporterilor. Pentru că oricât s-ar dona, e greu de crezut că s-ar putea strânge, vreodată, mai mult de câteva zeci de mii de euro. E trist… Dar acum atât se poate. Să sperăm într-un viitor mai bun şi mai frumos. Pentru că Rapid nu moare, nu are voie să facă asta. Rapid nu este o entitate rigidă, ci respiră prin noi!

S-ar putea sa te intereseze

4 Comments

  1. Probabil multi s-au gandit ca, „de ce sa doneze”, sa scoata Rapidul din faliment pentru ca Moraru sa mai poate face imprumuturi in numele clubului? Toti care au trecut pe la Rapid l-au furat cu mandrie si onoare. Vanzatorul de mici si-a facut piscina la micarie dupa ce a plecat de la Rapid.

  2. E simplu dragillor. O luam de la 0. Daca suntem inteligenti, facem noul Rapid pe modelul spaniol cu suporteri cotizanti. Nu suntem la fel de multi ca la barcelona dar nici fotbalul din ro nu este cel spaniol. In momentul in care avem o astfel de organizare o sa atrag si mai multi suporteri pentru ca toata lumea din fotbalul romanesc este satula de patronii de carton si v-a aprecia o astfel de abordare. Asa nu o sa mai platim presedinti, ei vor trece printr-o campanie ca sa die alesi si v-a fi o onoare sa lucreze pentru noi, nu un job…

  3. Maine, joi 21.07 in cazul in care RAPID nu va fi acceptata in liga 1, eu voi fi in fata sediului azuga waters din voluntari, bd. pipera intre orele 14:30 – 15:50 si voi protesta / scanda impotriva clanului moraru care a ingropat RAPIDul.
    As aprecia daca ar mai veni cineva. Asa vom fi 2 sau 3…

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.