Scandal

La Buzău nu mai ţine nici măcar vrăjeala cu Primăria…

După ce FRF a pedepsit, prea blând, spunem noi, blatiada purtată ani la rândul de Gloria Buzău, vioara întâi de acolo, Ion Viorel a acuzat că Steluţa a fost lucrată politic, că sunt interese, că bla… Mare miză şi Gloria asta în România. Apoi a zis că, şi aşa, el, Ion Viorel, iese primar în Buzău sigur. Că oamenii îl iubesc, că lumea e lângă el că luptă cu nedreptatea. A venit ziua alegerilor şi am încercat măcar să găsim pe Google câte voturi a primit Ion Viorel. Fireşte, că nu l-a votat nici naiba.

Nici măcar oamenii din Buzău nu cred bazaconiile de curvă virgină pe care un personaj ca el le-a debitat. Sigur, cruciada împotriva caracatiţei FRF şi mafiei PSD care vor să omoare Gloria Buzău continuă, că doar ei ameninţă supremaţia lui Real Madrid şi a Barcelonei şi e venit ordin ferm de la FIFA şi UEFA să-i mătrăşească. Între timp, aşa suspendaţi, decimaţi şi amendaţi, au mai avut timp de o minunăţie la Pojorâta. Să conduci cu 1-0 la pauză şi să pierzi cu 8-1 nu întăreşte absolut deloc acuzele de meciuri trucate formulate dinspre FRF! Nu, nu! Doamne fereşte!

Şi nu ne-ar privi vreun pic această problemă, dacă acest personaj, care a schimbat de trei ori echipamentul în vestiarul Rapidului, datorită valorii sale prea mari pentru această echipă, nu ar fi comentat mereu în fel şi chip legat de echipa noastră. Ion Viorel, alias omul numărul 1 de la Steluţa, a rămas şi suspendat, şi amendat şi nici primar n-a ajuns (LOL). Să vedem de acum ce alte acţiuni va mai întreprinde. Dacă asta nu i-a ajuns, poate va candida pentru funcţia de preşedinte al ţării când vor fi alegeri. Suntem convinşi că milioane de români sunt gata să reteze alături de el tentaculele de la FRF!!!

S-ar putea sa te intereseze

One Comment

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.