Fotbal internațional

EURO 2016. Zlatan, pus în umbră

A patra zi de EURO 2016 nu a depăşit aşteptările. Spania a reuşit să se impună foarte greu, în primul meci al zilei, cu 1-0, în faţa Cehiei, cu golul marcat în minutul 88, cu capul, de Pique. La finalul unui meci pe care spaniolii l-au controlat cap-coadă. Iar Cehia… Cehia a arătat precum un sparring partner şchiop, asemenea Rusiei sau Irlandei de Nord. Măcar Rusia a obţinut însă un punct cu Anglia şi pariem că îşi va reveni şi ca joc.

De remarcat este însă echipa Irlandei. În faţa Suediei lui Zlatan, irlandezii au arătat un fotbal mult mai bun şi doar neşansa şi, ce-i drept, o fază frumos construită de suedezi, i-au privat de o victorie meritată. S-a terminat 1-1 şi cu toate că Ibrahimovici a fost la capătul fazei care a provocat autogolul egalizator, acesta a jucat totuşi cu mult sub aşteptări, mai ales că în faţă a avut cea mai slab cotată formaţie a grupei.

Grupă care a propus şi cel mai interesant duel al primei etape de la EURO 2016, Belgia – Italia. Cu toate că se spune că Squadra Azzura este cea mai slabă din ultimii 15 ani, iar „Dracii Roşii” au fost inclusiv pe primul loc în clasamentul FIFA în ultimele luni, lucrurile rămân clare: Italia are tot timpul resurse! De aia a şi bătut cu 2-0.

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

indicates required

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.