Danut LupuRapid

Era bine cu George Copos, aşa-i?!

Nu l-am înjurat vreodată pe George Copos. Nici pe Moraru nu-l înjur. Deşi între George Copos şi Valerii Moraru diferenţa este că primul e putred de bogat şi o ardea ca un umil muncitor, în timp ce domnul venit din Basarabia să salveze Rapid, are mai multe datorii decât haine şi dă impresia că e de top 300 Capital. Bun, dar nu despre Valerii Moraru este vorba acum. Ci despre George Copos. Pentru că 1923.ro a iniţiat un sondaj zilele trecute în care v-a întrebat dacă îl regretaţi pe fostul patron al Rapidului.

Ştiţi care au fost rezultatele? 80 % – 20 %. Primul procent s-a instalat în dreptul unui mare DA. Un DA care trădează un mare regret din partea tuturor rapidiştilor că omul de afaceri a plecat şi dus a fost. Ştim, a fost un zgârcit, dar cea mai mare stabilitate din istoria Rapidului s-a consumat între 1993 şi 2013, adică exact cât timp George Copos a condus destinele clubului. Ştim, este un plângăcios, a făcut multe manevre ilegale, care i-au adus şi pedepse în justiţie, afacerile i-au prosperat datorită calităţii de patron la Rapid.

Toate sunt adevărate. E cât se poate de real. Dar cu George Copos la cârmă am obţinut şi rezultate magnifice, am văzut pe Giuleşti monştri sacri precum Mircea Lucescu, Dănuţ Lupu sau Ovidiu Sabău. Ori cum s-au format legende precum Daniel Pancu, Marius Şumudică, Daniel Niculae, Mugurel Buga, Vasile Maftei, chiar Cristi Săpunaru. Este omul care a luat zeci de milioane de euro din transferuri, dar care a şi asigurat o linişte financiară pe care nu ştim când o vom mai avea. George Copos a băgat Rapid în insolvenţă, dar a renunţat la datoriile pe care clubul le avea către firmele lui.

Nu vrem să îl ridicăm în slăvi, dar merită aprecierea noastră. Chiar dacă e prea târziu. Ideea e că acest mesaj nu-l transmitem noi, ci suporterii rapidişti de pretutindeni, care au votat, în proporţie de 80 la sută, că regretă plecarea lui George Copos de la Rapid. Să nu o dăm după acest material în diverse cu replici de genul „O să zicem la fel şi dacă pleacă Valerii Moraru!” Nu, nu îl va regreta prea multă lume, decât naivii care chiar cred în vorbele lui că a venit să salveze Rapidul şi nu pentru a-şi face nume sau să se îmbogăţească.

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

indicates required

S-ar putea sa te intereseze

5 Comments

  1. Copos a preluat o echipa de mijlocul clasamentului,l’a adus pe Mircea Lucescu in Giulesti,a dat mana libera la transferuri si aparut o superechipa care a luat fata stelei,castigand campionate si cupe ! Sa mai zicem ?

  2. Copos? Mai bine ce? Ca a bagat clubul in insolventa? Ca a castigat bani de pe urma UEFA, transferurilor si biletelor? O gluma..

  3. Cu titlu de parere personala, eu sint mai multumit cu basarabeanul sacagiu decit cu patiserul transilvanean.

    Copos a preluat o echipa fara datorii si a dus-o in prapastie. Moraru a preluat o echipa aflata pe marginea mormintului si se straduieste sa o aduca la viata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.