Rapid

Dan Alexa a explicat de ce a ales Rapid

Dan Alexa a semnat ieri prelungirea contractului cu Rapid, deși situația echipei e critică, după ce Tribunalul București a decis în prima instanță falimentul echipei. Tehnicianul giuleștenilor a explicat ce l-a determinat să-și prelungească înțelegerea cu Rapid.

„Oferta o aveam de câteva zile. Am avut o discuție cu domnul Dinu Gheorghe și cu familia Moraru în care mi s-au asigurat niște lucruri. Am acceptat, pentru că o consider o mare provocare. Rapid e Rapid, mi-aș dori foarte mult să reușesc, deși va fi foarte greu. Din drepturile TV se vor achita salariile restante. Au fost multe mesaje din partea fanilor, am vorbit și cu câțiva dintre jucători. Am mai avut două opțiuni din Liga 1, una clară și una la nivel de discuții”, a declarat Dan Alexa la Dolcesport.

„Mai am nevoie de 7-8 jucători. Am o listă cu nume clare. Încercăm să-i aducem. Singurul lucru care ne poate da înapoi este această chestie cu falimentul. Vreau să fac o echipă care să joace de la egal la egal cu cele din prima ligă” , a mai declarat Dan Alexa

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

indicates required

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.