Fan Zone

77 ani de Giuleşti! Cea mai frumoasă zi

Pe 10 iunie 1939, stadionul Giuleşti a fost inaugurat oficial, motiv pentru care ziua de azi, în care se sărbătoresc 77 de ani de la acel eveniment este una specială pentru suporterii rapidişti de pretutindeni. Imagini de la inaugurare aţi văzut deja, la fel cum aţi putut citi şi frumoasa poveste a modului în care acest minunat stadion a rezistat bombardamentelor din 1944, cu toate că şi-a pierdut o bună parte din tribune. Este o amintire tristă, dar şi plăcută în acelaşi timp în istoria Rapidului. Acum vă invităm şi pe voi să vă expuneţi cea mai plăcută amintire de pe Giuleşti.

Postaţi un comentariu cu meciul pe care vi-l aduceţi aminte cu cel mai mare drag dintre cele la care aţi fost pe Giuleşti, iar noi vom face o selecţie. Cele mai frumoase, interesante sau inedite comentarii vor intra în componenţa unui material pe care îl vom scrie special pentru voi zilele următoare şi care va avea ca subiect central un mănunchi de poveşti frumoase expuse tocmai de voi. Aşteptăm cu interes. La Mulţi Ani, bătrâne!

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

indicates required

S-ar putea sa te intereseze

One Comment

  1. Meciuri de amintit ? Evident ca au fost multe…Care-mi vin acum in minte ? Rapid – Poli Iasi in Cupa (cand a cazut schela de la sala si ne-am calificat la 11 m), Rapid – Dinamo 1-0 (cu golul lui Goanta), Rapid – Steaua 3-0 (cu Lupu in prim plan), Rapid – Fayenoord 1 -0 (peste asteptarile multora)…

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.