Scandal

Vezi-ti de pânza ta, nene, şi lasă Rapidul

Un oarecare Pânzaru, care rimează lejer cu Prânzaru, Pojaru, Prăzaru şi alte nume din aceeaşi familie semantică, şi-a permis să spună pentru liga2.ro (:)))))))))) că „Rapid e din ce în ce mai mic”. Normal, unde putea declara aşa ceva dacă nu acolo? Sau pe un site gen mesagerul de Brăila. Trebuia să audă lumea şi de el. Raul Costin, om care a jucat la cel mai înalt nivel, a spus după golul cu Farul că Rapid e un club mare. Iar Costin a simţit din teren echipe ca AEK, Sparta Praga, Lazio, Sporting sau Inter.

Pânzaru nu ştim dacă a jucat fotbal. Sau dacă a făcut-o, o fi făcut-o la vreo echipă a Brăilei gen cea din 2004, unde juca cel mai cunoscut jucător din istoria lor. Romeo Butesească. Cunoscut pentru că, fireşte, a marcat în poarta Rapidului, în acel an, golul care ne-a scos din Cupă. Brăila ne-a bătut pe merit în play-off, însă să spui de Rapid ce ai declarat e o dovadă clară de sincope cerebrale irecuperabile. Nu e nimic, nu va înţelege oricum Pânzaru ce am scris aici.

Însă măcar va mai auzi lumea de el, că altfel probabil în afară de familie nu-l cunoştea nimeni. Nici chiar vecinii. Iar dacă el zice că Rapid este din ce în ce mai mic, atunci putem să spunem că, raportat la el, Rapid este un ştrumf, iar el este precum un mucus de-al acestui ştrumf. Referindu-ne strict la mărime, nu vă gândiţi la altceva! Dar trebuie să raportăm cumva diferenţa, nu? Păi, mă, cine eşti tu? Dacă Rapid e mic, înseamnă că tu eşti de mărimea unui purice văzut de pe Lună.

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

indicates required

S-ar putea sa te intereseze

One Comment

  1. Cred ca Pinzaru a trecut prin curtea oilor. La urma-urmei, fiecare poate sa declare orice.

    Imi amintesc ca dupa un meci in care Rapidul lui Sumudica le-a dat cu terenul in cap oilor dar mingea n-a vrut sa intre in poarta, Mita Travestita spunea ca „si acum se hitina bara din Giulesti de la sutul lui Surdu”.

    Noi ce sa raspundem? Ca si acum se hitina plasa din Ghencea de la golul lui Gecov? Sau ca iarba de la poarta dinspre sere nu mai creste de la plonjonul fara sperante al lui Tatarusanu la lovitura de cap a lui Pancu?

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.