Rapid

Dan Alexa şi-a premiat jucătorii

Faptul că jucătorii Rapidului au făcut tot ceea ce a depins de ei din punct de vedere sportiv şi că au promovat matematic cu o etapă înainte de final a destins la maximum atmosfera în sânul lotului. Cu trei luni restante la salariu, rapidiştii au fost totuşi liberi luni şi marţi. Dan Alexa le-a oferit două zile de respiro după succesul minunat cu Academica Clinceni. Mai mult, conform informaţiilor 1923.ro, se pare că antrenorul nostru se gândeşte inclusiv la titularizarea celor care au jucat mai puţin în ultima etapă.

Aşadar, în meciul de la Bacău ce se va juca sâmbătă, 28 mai, Rapid ar putea alinia următoarea formulă: Botaş – Kuşnir, Cruz, Avrămia, Fota – Raiciu, Răsdan – Căruţă, Potecea, Ganea – Ţîră. De menţionat este faptul că Nicolae Vasile este suspendat pentru cumul de cartonaşe galbene, fapt pentru care nu poate evolua. Marile noutăţi din primul unsprezece ar putea fi Botaş şi Răsdan, fără minute în actualul sezon, dar şi Căruţă, Potecea, Ganea şi Ţîră, fotbalişti care au evoluat destul de puţin sau care nu au mai jucat de mult.

Este de aşteptat ca greii care au dus la bun sfârşit lupta pentru promovarea precum Drăghia, Robuste, Costin, Martin, Popa, Tudoran, Luque, Martin, N’Koyi şi chiar Jorda să fie odihniţi pentru ultimul meci al sezonului. Cu toate acestea, momentan, decizia nu este luată, fapt pentru care vă vom ţine la curent cu informaţiile pe măsură ce ele vor mai apărea. În orice caz, şansele ca cei care au jucat mai puţin să apară pe teren sunt foarte mari.

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

indicates required

S-ar putea sa te intereseze

One Comment

  1. Daca ar avea si niste bani, jucatorii grei ar putea pleca in vacanta. Se pare, insa, ca vor sta acasa, la televizor.

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.