Rapid

In asteptarea deciziei FIFA

UPDATE: RAPID ESTE OFICIAL IN PRIMA LIGA A TARII!!!

KMBT_C454-20160530130412

UPDATE: A inceput sedinta Comitetului Executiv al FRF. In aproximativ o ora vom afla verdictul. Ramaneti pe 1923.ro pentru a afla daca promovam direct sau jucam baraj.

Au mai ramas doar doua zile pana la meciul de baraj dintre ocupantele locurilor doi din cele doua serii ale ligii secunde, insa deocamdata se stie sigur doar una dintre combatante: UTA Batrana Doamna. Cea de-a doua asteapta decizia FIFA in cazul depunctarii Rapidului pentru neplata datoriei catre fotbalistul britanic Rhema Obed. Asa cum am aratat AICI, clasamentul din seria Rapidului nu a fost inca omologat de FRF, iar decizia FIFA este asteptata in cursul zilei de astazi.

Intreaga suflare Rapidista asteapta aceasta decizie cu sufletul la gura, deoarece viitorul Rapidului depinde in mare masura de promovarea in prima liga, iar noi va vom tine la curent cu noutatile aparute in aceasta privinta.

Sigur, este inadmisibil ca la un club profesionist de fotbal, o decizie a FIFA sa fie tratata cu atata nonsalanta de catre cei care in aparenta sunt patronii clubului. Este o situatie care ar fi putut fi foarte usor evitata, in primul rand prin apelarea deciziei FIFA la TAS, dar din pacate, oamenii care au controlul clubului RAPID, nu au facut acest lucru, astfel ca in acest moment riscam ca munca acestor baieti minunati sa fie in zadar, jurisprundenta FIFA in cazuri asemanatoare fiindu-ne nefavorabila, intrucat decizia lor este definitiva prin neapelare, iar clubul a depasit termenul de plata primit in adresa din 4 martie 2016. Singura noastra sansa este legata de modul in care forul de la Zurich va trata scrisoarea lui Obed, scrisoare fara de care decizia de depunctare nu poate fi pusa in aplicare. Intrucat aceasta este singura care poate penaliza Rapidul, retragerea ei de catre britanic, poate pune in imposibilitate aplicarea punctului 4 din decizia FIFA de la 4 martie 2016. Insa daca forul de la Zurich nu va tine cont de acest lucru, ci doar de articolul 71 al Regulamentului de Disciplina care nu lasa loc de interpretari, Rapidul va juca baraj impotriva celor de la UTA! Speram sa nu fie asa… Va vom tine la curent cu noutatile!

S-ar putea sa te intereseze

One Comment

  1. Comisia de Disciplină a FIFA a anunțat FRF să nu mai depuncteze Rapidul, informează azi surse GSP.ro. Astfel, giuleștenii sunt în Liga 1 cu acte în regulă!

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.