Rapid

Schimbati ora meciurilor de acasă!!!

Nu ştim cine ar trebui să se ocupe de asta, însă este o problemă urgentă, ce trebuie remediată. Nu mai avem de jucat multe meciuri, dar urmează cele mai importante în cursa pentru promovare. Nu putem pune, la infinit meciurile Rapidului în cursul săptămânii de la 17, 17:30 sau 18 seara. La cele pe Giuleşti ne referim. Nu de alta, dar oamenii, majoritatea, sunt la serviciu. Şi, de cele mai multe ori, chiar este dificil să te învoieşti.

Logica nu o vedem. Televiziunile plătesc o brumă ruşinoasă pentru partidele noastre şi ele decid tot. Doar că, greşeala mare este că nici la TV oamenii nu prea ajung să vadă, tot din cauza serviciului. Cel mai mult pierde însă Giuleştiul. Şi pentru ce? Să punem la ore târzii un meci de Cupă precum ASA – CFR la care oricum nu se uită nici naiba?! Ar trebui mai mult respect pentru Rapid şi rapidişti! Se pot fixa meciurile Rapidului, mai ales cele de pe Giuleşti şi înaintea unor partide din Liga 1 fără probleme!

E cumva regulă că Botoşani, Voluntari, Chiajna, Iaşi, ACS Poli şi CFR să joace după ora 18, iar Rapid mereu înainte? Cred că dacă punem cap la cap audienţa tuturor celor menţionate mai sus nu se ridică la nivelul celei pe care o face Rapidul. Şi nu doar pe stadion, ci numai la nivel de rating! Dar în Rapid s-a investit puţin şi, ilogic, trebuie să fim sacrificaţi. Ce penibil… Transmiteţi Botoşani – Voluntari în prime time!

Nu este deloc în ordine ceea ce se întâmplă, motiv pentru care echipa 1923.ro atrage atenţia, în numele suporterilor rapidişti de pretutindeni, că această obişnuinţă de a pune meciurile Rapidului la ore ilare şi ridicole nu face bine nimănui. Nici măcar jucătorilor care, jucând înainte de 18 pot avea probleme şi cu căldura care este încă la un nivel ridicat în acel moment. Sau cel puţin sunt şanse reale să fie! Cu Farul nu mai avem ce face, dar hai să reglăm cumva ca meciurile cu Călăraşi, Clinceni şi Brăila de pe Giuleşti să se joace cum trebuie! Trebuie!

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

indicates required

S-ar putea sa te intereseze

One Comment

  1. Cred ca CFR – ASA fiind si meci de Cupa face mai mare audienta in comparatie cu meciul nostru. Audientele noi nu le stim exact, dar cei de la televiziuni da. Daca vedea audiente mai mari la noi, ne dadeau mai pe seara, asa..

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.