Rapid

Rapid – Farul. Să-i distrugem!

Rapid – Farul se joacă joi, de la ora 17:30. Ora este nepotrivit pusă, având în vedere că mulţi oameni sunt la serviciu în acea perioadă, dar totuşi mizăm că Giuleştiul va avea o asistenţă consistentă. Cât mai mulţi posibil trebuie să venim şi să purtăm Rapid spre o victorie categorică! De ce? Pentru că şa trebuie! Rapid – Farul trebuie să se termine 1 solist şi, dacă se poate, cu cât mai multe goluri marcate în poarta oaspeţilor.

O echipă slabă în toată istoria ei mediocră, Farul a făcut cele mai bune meciuri din istorie împotriva Rapidului. Când au jucat cu Rapid, echipa apropiată fcsb-ului a dat orice pentru a câştiga. Nu că ar fi rău asta, însă ne-ar plăcea să fie aşa cu oricine. Cu Dunărea Călăraşi mai nou au stat aplecaţi. Au luat 12 goluri în două meciuri. De aia sperăm să le dăm şi noi măcar 5, ca să nu le stricăm media din play-off. Farul a luat zece goluri în două meciuri până acum.

Nu a marcat nici unul şi sperăm să nu dea nici acum. Rapid – Farul trebuie să se termine cu un scor zdrobitor în favoarea noastră. Aşa cum vom fi noi. Fără Robuste, fără Kuşnir, fără Trandu, fără Jorda. Trebuie să jucăm acest meci ca pe cel mai important al sezonului şi să obţinem o victorie pe măsură. Sigur, nimeni nu s-ar supăra dacă Rapid – Farul se va termina 1-0, dar această echipă merită să fie călcată în picioare pe Giuleşti!

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

indicates required

S-ar putea sa te intereseze

2 Comments

 1. Aşteptăm cu mare interes materiale doar despre Rapid şi interviuri zilnice cu Dan Alexa, le vom publica negreşit! Chiar ne dorim oameni ca tine care să ne ajute să îmbunătăţim calitatea conţinutului de pe site să fie cât mai mult pe placul tuturor suporterilor rapidişti. Deşi, te rog să realizezi că şi Marius Şumudică înseamnă Rapid. Nu poate nimeni contesta asta. De aceea trebuie RESPECTAT şi promovat. Se mândreşte oriunde cu iubirea lui pentru Rapid, iar la el au fost faptele întâi de toate. Că de vorbe… mulţi sunt capabili. 🙂 Hai Rapid!

 2. Am oboist sa citesc despre oi, Giurgiu si Voluntari. Stiu ca si la ASA sint citiva fosti jucatori rapidisti. Nu vreau sa umplu nimanui frigiderul de carne, dar intru pe acest site ca sa citesc despre Rapid. Despre Rapid, nu despre rapidisti.

  Totul devine foarte obositor pe acest site. „Rapidistele noastre frumoase”, sa le dau carne la toate.

  Rapid, nu rapidiste. Rapid, nu rapidisti. „Ce a facut galleria”- nu ma intereseaza. Vreau sa stiu ce face echipa. Eu nu tin cu galleria, eu tin cu Rapid.

  Lupta lui Sumudica cu oile nu ma intereseaza. Ii tin pumnii lui Sumi dar pentru asta exista digisport. Intru aici ca sa citesc despre Rapid. Vreau sa citesc ce viseaza Alexa, nu ce declara Sumudica.

  Echipa 1923,5 ar putea sa publice interviuri zilnice cu Alexa. Sint mai interesante decit analizele lui Chipciu si gasca.

  Am obosit sa intru pe acest site si sa citesc despre oi.

  Jucatorii straini ai lui Sumudica cinta imnul Rapidului. Sa-I fut in gura. Rui Duarte si Marcos Antonio, tot jucatori straini ai lui Sumudica, cintau in Regie „sa vina banii la baieti”. Se pare ca nu invatasera imnul Rapidului desi purtau culorile.

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.