Rapid

Rapid – Farul 1-0. Golgheter la datorie

Iulian Popa ne-a adus o victorie extrem de preţioasă, care distanţează Rapid la trei puncte de locul 2, ocupat de Dunărea Călăraşi. Rapid – Farul s-a terminat 1-0 şi pe fondul unui joc precaut prestat de băieţii lui Dan Alexa. Sigur, scorul ar fi putut fi ceva mai mare, dacă ne gândim la ocaziile lui Martin, Morar, Costin sau N’Koyi, dar trei puncte rămân trei puncte indiferent de circumstanţe. Rapid – Farul a fost prilejul răzbunării pentru că în sezonul regular nu am marcat împotriva lor în două meciuri.

Am făcut-o acum, în chiar minutul 10 al disputei, prin golgheterul Iulian Popa. Aşa, şeptarul nostru a ajuns la 16 goluri în clasament. Dacă mai dă un gol îl depăşeşte pe Spadacio, care în sezonul 2008 – 2009 a punctat de 16 ori şi îl egalează pe Marius Şumudică, cel care a dat 17 goluri pentru Rapid, doar în campionat, în stagiunea 1998-1999, adică atunci când am luat al treilea titlu din istorie. Şi a marcat din pasa superbă a lui Vlad Morar.

Dar pasa lui Morar din Rapid – Farul nu va fi tratată cu acelaşi entuziasm ca cea a lui Nicuşor de acum câteva zile. Nu contează, scriem noi aici. Urmează deplasarea de la Brăila, un meci de asemenea foarte dificil. Noi suntem convinşi că vom lua şi acolo trei puncte, care ne vor creşte moralul în vedere dublei cu Dunărea Călăraşi. Iată ce prim unsprezece a folosit Dan Alexa în meciul cu Farul şi pe cine a mai introdus: Drăghia – Vasile (cpt.), Cruz, Avrămia, Fota (Raiciu) – Luque, Costin – Tudoran (Căruţă), Morar (N’Koyi), Popa – Martin.

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

indicates required

S-ar putea sa te intereseze

One Comment

  1. Pana la urma a iesit bine, dar sa nu uitam ocaziile uriase ale Farului din prima repriza. Parca echipa joaca din ce in ce mai prost.

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.