Rapid

Rapid – Berceni. Dovadă foto: cum ne fură arbitrii

Rapid – Berceni a fost un meci atipic, dar tipic Rapidului. Am făcut doar 1-1, deşi adversarii au terminat cu trei eliminaţi. Mai mult, ne-au dat gol în 9 oameni! În faţa a 6.000 de oameni s-au întâmplat totuşi şi câteva neregularităţi, iar una dintre ele a fost prezentată în cronica meciului. N’Koyi a fost faultat clar în careu înainte ca Berceni să ia al doilea cartonaş roşu, dar arbitrul nu a arătat nimic. O lovitură de la 11 metri am fi putut primi şi în prima repriză!

Cel puţin acest lucru se vede clar pe instantaneul surprins de Alex Paraschiv. Felul în care Andrei Radu îi ia piciorul, în careu, lui Ondreij Kuşnir, nu putea avea decât un singur deznodământ: lovitura de la 11 metri. Normal însă că arbitrul nu a dat nimic, iar cum meciul Rapid – Berceni nu a fost aproape deloc mediatizat de presă, era clar că nici despre fazele astea nu se va vorbi. Că Rapid trebuia să bată, jucând şase minute chiar şi 11 la 8 este indiscutabil. Dar cu cele două penalty-uri cum rămâne, nenea?!

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

* indicates required

S-ar putea sa te intereseze

5 Comments

  1. Adevarat..dc nu poti sa bati o echipa cu atîtia eliminati ce sa mai vb.poate dc o baga arbitru in poarta era lumea mulțumită.sau sa batem penaltiuri cu poarta goala.hai ca unii chiar suntem penibili..

  2. Hai lasaaa…ca nu-i bai.si Barca, a dezamăgit in fata a o suta de mii.Daca asa ceva nu se întâmplă la Rapid,nu putem sa-i spunem”FARMECU VIETIIII”si daca nu promovam mergem in liga a-v-a si o luam halta cu halta… :)))

  3. Cele trei cartonaşe roşii pe care ACS Berceni le-a primit au fost corect acordate! Asta nu înseamnă că arbitrul ne-a ajutat, ci doar a taxat cum trebuie jocul lor NEREGULAMENTAR. Iar faptul că nu am primit două lovituri de la 11 metri e o dovadă că am fost dezavantajaţi! Puteam să le ratăm pe amândouă, corect, dar uite că nu le-am primit. Nu este nimeni sigur că Rapidul va promova, dar decât să fim pesimişti, preferăm să transmitem energie pozitivă echipei. Ce avem de câştigat dacă avem o atitudine negativă? Numai bine şi HAI RAPI!

  4. Sunteti penibili. Cum poti sa spui ca te fura arbitri cand ai beneficiat de superiritate numerica datorita masurilor luate de acesta.
    Ce trebuia acest arbitru sa mai faca? Trebuia penalti pentru Rapid, legat portarul la ochi si sa se execute lovitura de la 6 metri ca de la 11 noi nu reusim sa marcam, in gura mati de arbitru hot.
    Bai baiatule, care ai scris acest articol, fi demn si recunoaste ca arbitrul a facut tot ceea ce a tinut de el sa castigam, dar neputinta alor nostri si-a spus cuvantul. Apropo de neputinta, nu mai fiti atat de siguri ca vom promova si nu uitati ca inca suntem in insolvena si plini de datorii care cresc de la o zi la alta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.