Diverse

Marius Şumudică, înaintea meciului

Astra – fcsb poate decide, sâmbătă seara, campioana din Liga 1 în acest sezon. Gazdele au trei puncte avans și Marius Șumudică speră ca la finalul disputei echipa sa să păstreze prima șansă la titlu. Astra are și varianta remizei, pentru a avea trei puncte în fața rivalei înaintea ultimelor trei etape din acest sezon.

Vineri, la conferința de presă, Șumudică a recunoscut că e o situație inedită pentru el, aceasta, în care se luptă cu șanse mari pentru câștigarea campionatului: “Sperăm ca mâine să rămânem cu trei puncte în continuare, dar există și posibilitatea să mărim acest avantaj. Ceea ce cred că ne-ar da șanse de a deveni principala candidată la câștigarea acestui titlu mult râvnit de alții. E o surpriză pentru mine, în momentul de față.

Nici nu-mi vine să cred în ce situație am ajuns să ne aflăm. Nici nu știu cum să percep această situație. Îmi dă o oarecare liniște, așa, dar temătoare, fiindcă nu m-am aflat în această postură până acum și, dacă mă întreba cineva la începutul acestui sezon, nu credeam că vom ajunge până aici, să fiu sincer. Am făcut-o cu ajutorul jucătorilor, cu ajutorul oamenilor care ne-au înconjurat aici, chiar dacă sunt puțini, sunt inimoși și asta contează mult.”

Antrenorul Astrei crede că o victorie a elevilor săi va tranșa lupta cu fcsb, dar o remiză nu înseamnă automat și titlul: “Dacă vom reuși să câștigăm, va fi destul de greu să mai pierdem acest campionat. Bine, orice este posibil, dar va fi destul de greu. Dacă vom face un rezultat de egalitate, mai avem de muncit până la capăt. Iar dacă vom pierde, probabil peste 90 la sută campionatul este câștigat de echipa adversă pe care o întâlnim mâine.”

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

indicates required

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.