Rapid

„Ideal ar fi să jucăm pe Arena Natională”

Rapid e foarte aproape de promovarea în Liga 1, însă din sezonul viitor nu va mai putea evolua pe stadionul Giulești, unde vor începe modernizările pentru EURO 2020. Dinu Gheorghe, noul președinte al Rapidului, a dezvăluit că formația vișinie își dorește să joace în noul sezon pe Arena Națională.

„Ideal ar fi să putem juca pe Arena Națională, să vină și suporterii la meci. Ar fi condiții foarte bune și pentru spectatori și pentru toată lumea. Să vedem dacă vom putea juca acolo pentru că Steaua va evolua și ea acolo în cupele europene, Astra la fel. Vom lua în calcul și ieșirea din București dacă va fi vreo problemă, dar nu e așa ușor ca și cum ar fi la Arena Națională”, a declarat Dinu Gheorghe la Digisport.

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

indicates required

S-ar putea sa te intereseze

2 Comments

  1. Arcul de Triumf parcă era și el cuprins în planurile de modernizare pentru Euro 2020, alături de Giulești și Dinamo. Deci ar pica această variantă. Iar Cotroceni și Regie era vorba că sunt în paragină, că nu s-a mai ocupat nimeni de ele și mi-e greu să cred că s-ar putea omologa pentru Liga 1 fără reamenajări serioase (pe care cine să le facă și cu ce bani?…). Poate Voluntari e o variantă (am sugerat-o și eu acum ceva vreme, la un alt articol), dar s-ar putea să fie cam mic pentru numărul de suporteri care, probabil, ar crește și odată cu promovarea. E rău că-n ditamai Bucureștiul, din care au mai și dispărut echipe, tot e greu să găsești un stadion ca lumea pe care să joci la caz de nevoie…

  2. … Sa jucam in Cotroceni sau in Regie (pe stadionul fostului Sportul Studentesc). Si pe stadionul de rugby de la Arcul de Triumf n-ar fi rau.

    In cel mai rau caz, am putea juca la Voluntari (tocmai a fost omologat pentru Liga 1) sau la Chiajna.

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.