Rapid

Rapid se desparte de cel mai vechi om din stafful administrativ

Începand cu data de 15.03.2016, domnul Horia Manoliu – referent marketing, si-a incheiat activitatea in cadrul clubului FC Rapid.
Pentru toată activitatea în cadrul clubului nostru, FC Rapid București îi mulțumește și-i dorește mult succes în carieră domnului Horia Manoliu.

Sursa: Fotbal Club Rapid Bucuresti

S-ar putea sa te intereseze

One Comment

  1. Mare pacat ca domnul Horia Manoliu a fost dat afara de la RAPID, fanii Rapidului nici nu isi dau seama ce haos este in administratia acestui club. Acest om a fost la Rapid 16 ani de zile si a indurat luni neplatite, numai eu stiu cate ore stateam sa vorbim la telefon pentru a dezvolta anumite proiecte care sa aduca bani la club. Este pacat ca vin oameni care nu au o legatura cu acest club, cred ca ar trebui sa ne pastram valorile.. Este exemplul si pensionarului cunoscut drept ”Cristi Gaboru” care are o pasiune mare pentru acest club, insa vrea sa plece din cauza conditiilor proaste pe care administratia le impune acum. Dragi fani ai acestui club, trebuie organizata o ”rascoala” caci altfel o sa plangem dupa acest club.

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.