Istorie

Mădălin Martin este veteranul Rapidului

Rapid are nume cu experienţă în formula de start, jucători cu meciuri multe de-a lungul carierei. Ne gândim aici la Iulian Popa, Miquel Robuste, Ondreij Kuşnir, Raul Costin sau Patrick N’Koyi. Totuşi puţină lume realizează că cel mai experimentat din tot lotul Rapidului este Mădălin Martin. Fireşte, când vine vorba despre meciuri jucate pentru Rapid. Cu Rapid CFR Suceava el l-a jucat pe al 72-lea meci în tricoul vişiniu. Mădălin a debutat la începutul lui 2013 pentru Rapid, deci în urmă cu exact trei ani.

Mădălin Martin nu a fost mereu titular, dar a dovedit o polivalenţă care îl ajută să joace aproape meci de meci. Dan Alexa îl foloseşte atacant, post pe care nu a jucat foarte des în trecut, iar Mădălin nu se descurcă deloc rău. Sigur, îi lipseşte golul, că nu a dat decât două în acest sezon, dar aportul ofensiv este consistent. Asta e reflectat cel mai mult de pasele care şi-au lăsat adesea în postură de unu la unu cu portarul advers sau de loviturile de la 11 metri obţinute.

Mădălin are doar 23 de ani şi posedă încă un potenţial de creştere, având în vedere că are multe calităţi de fotbalist: tehnică, viteză, statură. Primii doi căpitani sunt Nicolae Vasile şi Andrei Drăghia, la rândul lor proveniţi din pepiniera Rapidului. Mai mult, titularul dintre buturi a debutat chiar în 2011 la Rapid, într-un meci din Liga Europa cu Legia Varşovia. Totuşi nici unul nu are numărul de meciuri pe care l-a atins Mădălin Martin. Deocamdată! Martin are 72, dintre care nu a fost decât o dată căpitan, la Baloteşti, în prima etapă din actualul sezon.

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

* indicates required

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.