Diverse

Nicolae Cristescu se afla in hotelul din Dubai cuprins de flacari in noaptea de Revelion

Fostul șef al giuleștenilor se afla în vacanță alături de familia sa, iar apartamentul în care era cazat se afla în zona cea mai afectată de incendiu.

”Apartamentul nostru era în flăcări. Apartamentul de lîngă noi a ars complet. Abia am reușit să fugim dezbrăcați și fără pantofi. Soția și fetița erau în pijamale. Acum sîntem la alt hotel, abia azi dimineață au reușit să ne cazeze. Nu avem nimic! Pașapoarte, acte, bani, toate au rămas în hotel. Am venit pentru doua săptămîni, 16 zile, am avut 6 geamantane.

Sînt niște probleme urgente, chiar dramatice. Soția și fetița au -10 la ochelari. Ochelarii au rămas în cameră și practic ele nu văd nimic!Nimeni nu ne ajută cu nimic, parcă sîntem ai nimănui. Am stat pînă la 6 dimineața în fața hotelului, a ars încontinuu. A plecat de undeva de jos totul, de la bucătărie si s-a extins extrem de repede pînă la ultimul etaj. Îmi doream să am sărbători fericite după un an de muncă. Am venit și eu cu familia să stăm două saptămîni, să ne relaxăm, să ne simțim bine.

Toate costumele și tot ce am avut, totul a rămas acolo. Nu știu dacă se mai poate salva ceva. Sînt 6 geamantane pe care le-am avut cu noi. Eu am un alt stil, nu mă îmbrac sport. Am avut mai multe costume. Copiii plîng încontinuu. Și soția, și fetița sînt în stare de șoc. A fost un soc să fim înconjurați de flăcări, să fugim peste tot și să coborîm scarile în același timp cu zeci, poate sute de oameni pe o scară foarte îngustă. E proaspăt în mintea noastră și ce s-a întîmplat la Colectiv. Ne-am speriat foarte rău, am trecut printr-o spaimă uriașă”, a spus Cristescu, conform PRO TV.

Sursa: gsp.ro

Aboneaza-te la newsletterul 1923.ro

* indicates required

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.